KISAKAUPUNKI

Yksi Power Cup -tapahtuman menestyksen salaisuuksista on vuosittain vaihtuva isäntäkaupunki. Turnaus kiertää eri paikkakunnlla ja turnausjärjestäjä vaihtuu vuosittain. Suuri turnaus vaatii suuren määrän pelikenttiä. Power Cupin valtavalle joukkuemäärälle pystytetään vuosittain lähes 300 ulkopelikenttää. Kentät rakennetaan yhtenäiselle alueelle, joten vuorovaikutus säilyy tiiviinä ja tunnelma iloisena, ja liikkuminen turnausalueella on helppoa.
Seitsemän pääkaupunkiseudun lentopalloseuraa järjestää Vantaan Power Cupin yhdessä Lentopalloliiton kanssa. Mukana ovat Korson Veto, Vantaan Lentopallo ja Keimolan Kaiku Vantaalta, PuMa-Volley ja Naarasleijonat Helsingistä, Blues Volley Järvenpäästä ja Espoon Lentis.

- Hienoa että turnaus on pääkaupunkiseudulla. Meidän kaikkien seuraihmisten mielestä on erittäin tärkeää, että lentopallo pysyy vahvasti pääkaupunkiseudun kartalla, kun neljäsosa suomalaisista asuu täällä, Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja sanoo.

Tutustu Vantaan turnausalueeseen.

Kesäinen Vantaa kutsuu – tervetuloa upeiden pelihetkien äärelle!

Vantaa toivottaa kaikki nuoret lentopalloilijat taustajoukkoineen lämpimästi tervetulleiksi 8.–11. kesäkuuta pelattavaan Power Cup -turnaukseen!
Power Cup rakentuu jännittävistä otteluista ja hauskoista hetkistä yhdessä tuhansien muiden lentopallon harrastajien kanssa. Vantaa on ylpeä päästessään isännöimään kesän 2017 Poweria. Vaikka turnaus järjestetään jo 33. kerran, pelaajat saapuvat ensimmäistä kertaa juuri Vantaalle. Luvassa on ikimuistoisia hetkiä sekä pelikentillä että niiden ulkopuolella.

Vantaa on rento, menevä ja ihmisläheinen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset puitteet monien urheilulajien harrastamiselle. Kesän 2017 Power Cup pelataan Myyrmäen urheilupuistossa, joka soveltuu hyvin suuren lentopalloturnauksen näyttämöksi. Lisäksi urheilupuisto sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien varrella. Pelikenttien ja majapaikkojen väliset matkat taittuvat kätevästi esimerkiksi useilla busseilla sekä Kehäradan junilla.
Pelihetkien lomassa kannattaa lähteä tutustumaan Vantaan nähtävyyksiin. Suomen neljänneksi suurimmasta kaupungista löytyy paljon katsottavaa ja koettavaa!

Tiedekeskus Heureka on ikiklassikko, jonka vaihtuvat näyttelyt ihastuttavat niin lapsia kuin aikuisia. Superpark Vantaa puolestaan on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, missä muun muassa trampoliinit, seinäkiipeily- ja skeittialue sekä polkuautorata odottavat testaajiaan. Kiipeilemisen ja seikkailemisen makuun pääsee myös liikuntaseikkailupuisto HopLopissa.
Kylpyläelämyksiä kaipaavien ja keilaamisesta, elokuvista tai Megazone-laserpelistä kiinnostuneiden kannattaa suunnata Flamingon viihdekeskukseen. Ostoksille taas pääsee muun muassa kauppakeskus Jumbossa tai Valimotien outlet-myymälöissä. Unohtaa ei sovi myöskään Ilmailumuseota, jonka kymmenet ilmailualukset johdattavat kävijän suomalaiseen ilmailuhistoriaan.

Samaan aikaan, kun Power Cup tuo Vantaalle urheilujuhlan tunnelmaa, kaupungissa nautitaan myös rock-musiikista. Vehkalassa 9.–10. kesäkuuta järjestettävän Rockfest-festivaalin pääesiintyjinä jyräävät Rammstein ja Evanescence.


Tervetuloa Vantaalle!Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.