Twitter Instagram Facebook Youtube

KISAPASSILLA PALJON ETUJA KOKO TURNAUKSEN AJAN

Power Cup -turnaukseen voi ilmoittautua kolmen ilmoittautumisjakson aikana. Mitä aiemman jakson aikana seurasi ja joukkueesi ilmoittautuu, sitä edullisemmalla hinnalla pääsette mukaan.

Joukkuemaksun lisäksi jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja lunastaa kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle. Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Tänä vuonnna uutena vaihtoehtona on Pelastusopiston kisapassi joka sisältää majoituksen Kuopion pelastusopiston asuntolassa tai kurssihotellissa. Näitä passeja on tarjolla vain rajoitetusti ja ne myydään varausjärjestyksessä 1. ja 2. jakson aikana.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Hinnat

I jakso 6.2.-5.3.2018

Peruspassi 136 eur
Viikonloppu 120 eur
Perhepassi 127 eur
Pelastusopiston peruspassi 214 eur
Pelastusopiston perhepassi 205 eur
Joukkuemaksu 90 eur

II jakso 12.3.-3.4.2018

Peruspassi 158 eur
Viikonloppu 141 eur
Perhepassi 149 eur
Pelastusopiston peruspassi 236 eur
Pelastusopiston perhepassi 227 eur
Joukkuemaksu 120 eur

III jakso 10.4.-1.5.2018

Peruspassi 190 eur
Viikonloppu 170 eur
Perhepassi 175 eur
Pelastusopiston passit ei myynnissä
Joukkuemaksu 175 eur

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 15 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen. Pelastusopiston majoituksessa lisäyömahdollisuutta ei ole.

UUSI MAJOITUSVAIHTOEHTO: Pelastusopiston majoitus

Pelastusopisto sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Power Cupin turnauspaikalta osoitteessa Hulkontie 83, 70820 Kuopio. Pelastusopistolla on kaksi majoitusvaihtoehtoa, joista voit varausvaiheessa valita:


Pelastusopiston Kurssihotelli

 • Tasoltaan vaatimaton hotellimajoitus yhden tai kahden hengen huoneissa, joissa on oma wc ja suihku. Kurssihotellin ruokailuaulassa on majoittujien yhteiskäytössä hella, mikro, kahvinkeitin, pieni jääkaappi ja perusastiasto. Hinta sisältää lakanat ja pyyhkeet. 1hh on 56 kpl ja 2hh 12 kpl.
 • Kurssihotellissa on majoittujien käytössä yhteiset saunatilat.

Pelastusopiston Asuntola (C-rakennus)

 • Asuntolassa on sekä soluhuoneistoja että opiskelija-asuntoja. Molemmissa vaihtoehdoissa yhteisessä oleskelutilassa on wc, suihku, kuivauskaappi, televisio, jääkaappi, keittolevy, mutta ei astioita, mikroaaltouunia eikä kahvinkeitintä. Huoneissa on työpöytä ja vaatekaappi. Hinta sisältää lakanat ja pyyhkeet.
 • Opiskelijasoluja 54 kpl, yhdessä solussa on 3x2hh, kapasiteetti yhteensä 324 henkilöä.
 • Opiskelija-asuntoja 10 kpl x 2hh, kapasiteetti yhteensä 20 henkilöä.
 • Asuntolassa on majoittujien käytössä pieni saunatila.

HUOM! Pelastusopiston majoituksen hintaan ei kuulu aamu- tai iltapaloja. Ne on mahdollista ostaa erikseen opiston ravintolasta. Sitovat seurakohtaiset  aamu- ja iltapalatilaukset on tehtävä 2.5. mennessä opiston ravintolasta sähköpostitse tulikukko@amica.fi.

Aamupala klo 7.00-10.00

puuroa
sämpylät/ruis- ja paahtoleivät/levitteet       
tuoremehua/maitoa
leikkele/vihannekset
kahvia/teetä
hedelmä

6,40 € / henkilö/ateria

Iltapala pakattuna, noudettavissa klo 20-21.30

leipä/leikkele/vihannekset
karjalanpiirakka tai vastaava
pillimehut
maitoa
kahvia/teetä
jugurtti

6,40 € / henkilö/ateria

 

Uudet joukkueet ilmaiseksi mukaan

Lentopalloliiton uudet jäsenseurat, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana tapahtumassa, tai seurat, jotka lisäävät joukkuemääräänsä edelliseen vuoteen verrattuna, saavat tuoda uudet joukkueensa mukaan ilman joukkuemaksua. Eli näiden joukkueiden osalta maksettavaksi jää vain passimaksut.

Mitä kisapassi sisältää?

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

 • Pelaamisen, otteluohjelman ja tulospalvelun koko turnauksen ajan.
 • Vakuutuksen. Kaikki Power Cupin pelaajat on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Vakuutus kattaa lisensittömillä pelaajilla pelit ja vapaa-ajan, lisenssin haltijoilla vain vapaa-ajan.
 • Koulumajoituksen tai majoituksen Pelastusopistolla.
 • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen, viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen. Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Huom. Pelastusopiston hinnat eivät sisällä aamu- ja iltapaloja.
 • Turnauspaidan ja kisapassipussin, jolla saa paljon turnauskaupungin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia palvelu- ja ostoetuja.
 • Upean oheisohjelman: avajaiset sekä Jaffa-discon, joissa molemmissa esiintyy Suomen ykkösrivin tähdet.
 • Tapahtumatorin monipuolisen kumppanitarjonnan ja vapaa-ajan ohjelmaa ja aktiviteetteja.
 • EM-karsintojen pelit Helsingin jäähallissa ke 22.8.: kisapassin ostaneet pääsevät ilmaiseksi sekä naisten että miesten EM-karsintojen kotiotteluihin elokuussa.

Nauti kisapassistasi ja käytä sen etuja hyväksesi koko turnauksen ajan!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Kuopion kaupunki

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa