KISAPASSILLA PALJON ETUJA KOKO TURNAUKSEN AJAN

Power Cup -turnaukseen voi ilmoittautua kolmen ilmoittautumisjakson aikana. Mitä aiemman jakson aikana seurasi ja joukkueesi ilmoittautuu, sitä edullisemmalla hinnalla pääsette mukaan.

Joukkuemaksun lisäksi jokainen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja lunastaa kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle. Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Hinnat

I jakso 7.2.-6.3.2017

Peruspassi 136 eur
Viikonloppu 120 eur
Perhepassi 127 eur
Joukkuemaksu 90 eur

II jakso 13.3.-3.4.2017

Peruspassi 158 eur
Viikonloppu 141 eur
Perhepassi 149 eur
Joukkuemaksu 120 eur

III jakso 10.4.-1.5.2017

Peruspassi 190 eur
Viikonloppu 170 eur
Perhepassi 175 eur
Joukkuemaksu 175 eur

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 15 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen.


Uudet joukkueet ilmaiseksi mukaan

Lentopalloliiton uudet jäsenseurat, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana tapahtumassa, tai seurat, jotka lisäävät joukkuemääräänsä edelliseen vuoteen verrattuna, saavat tuoda uudet joukkueensa mukaan ilman joukkuemaksua. Eli näiden joukkueiden osalta maksettavaksi jää vain passimaksut.

Mitä kisapassi sisältää?

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaamisen, otteluohjelman ja tulospalvelun koko turnauksen ajan.
  • Vakuutuksen. Kaikki Power Cupin pelaajat on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Vakuutus kattaa lisensittömillä pelaajilla pelit ja vapaa-ajan, lisenssin haltijoilla vain vapaa-ajan.
  • Koulumajoituksen.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen, viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen. Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat.
  • HSL:n neljän päivän seutulipun. Lippu oikeuttaa vapaaseen matkustusoikeuteen torstaista sunnuntaihin joukkoliikenteessä Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella.
  • Turnauspaidan ja kisapassipussin, jolla saa paljon turnauskaupungin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia palvelu- ja ostoetuja.
  • Upean oheisohjelman: avajaiset sekä Jaffa-discon, joissa molemmissa esiintyy Suomen ykkösrivin tähdet.
  • Tapahtumatorin monipuolisen kumppanitarjonnan ja vapaa-ajan ohjelmaa ja aktiviteetteja.
  • Maailmanliigan peli: kisapassin ostaneet pääsevät ilmaiseksi Maailmanliigan peliin Hartwall Arenalle.

Nauti kisapassistasi ja käytä sen etuja hyväksesi koko turnauksen ajan!

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.