Twitter Instagram Facebook Youtube

Siirry ilmoittautumissivulle

Ilmoittautuminen kesän 2018 Power Cupiin on päättynyt! Kiitos kaikille ilmoittautuneille joukkueille. Niitä kerääntyi 841!

Kysy lisää: powercup@lentopalloliitto.fi

Ilmoittautumista varten tarvitset seuraavat tiedot:

Seurakoodi:
- saat seurakoodin, kun rekisteröit joukkueesi Power Cup -turnaukseen yllä olevan linkin kautta. Jos sinulla on jo seurakoodi, voit kirjautua suoraan järjestelmään yllä olevan linkin kautta

Joukkueen sarjataso:
- jokaisessa ikäryhmässä on kaksi sarjatasoa eli supersarja ja tsemppisarja

Passimäärät ja tyypit:
- kisapassi on tilattava jokaiselle joukkueen jäsenelle (pelaajat, valmentajat, huoltajat) sekä myös bussikuskille (ilmainen), jos seuranne saapuu omalla bussilla ja bussikuski yöpyy ja syö joukkueen mukana. Jos samasta perheestä lähtee useampi osallistuja, ensimmäinen maksaa peruspassin ja muut perheenjäsenet maksavat edullisemman perhepassin. Vain viikonloppuna pelaavat joukkueet tilaavat viikonloppupassit. Selvitä siis etukäteen, montako passia ja mitä passityyppejä joukkueenne tarvitsee. HUOM! Ilmoittautumisjakson päätyttyä et voi enää muuttaa passien lukumäärää.

Bussikuskin ilmainen kisapassi oikeuttaa yöpymiseen koulumajoituksessa. Pelastusopiston kisapassi on maksullinen myös bussikuskille. Huomioithan myös, että ilmaisella kisapassilla ei voi toimia joukkueen valmentajana, huoltajana tai pelaajana. 

Lisäyön tarve:
- jos joukkueenne saapuu turnauspaikkakunnalle jo keskiviikkona ja yöpyy majoituskoululla, on joukkueen tilattava lisäyö jokaiselle yöpyjälle

Nimet ja syntymäajat:
- järjestelmään on ilmoitettava kaikkien osallistuvien pelaajien nimet sekä syntymäajat. Muiden joukkueen jäsenten kohdalla riittää pelkkä nimi

Erityisruokavaliot:
- selvitä mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-allergiat ja kirjaa ne järjestelmään. Tämä on äärimmäisen tärkeää, jotta pystymme tilaamaan riittävän määrän ruokaa myös erityisruokavaliota noudattaville.

Majoituksen tarve:
- jokaiselle kisapassin ostaneelle varataan tilaustietojen mukaan majoituspaikka koulumajoitukseen tai Kuopion pelastusopiston asuntolaan/kurssihotelliin. Mikäli joukkueenne tai osa joukkueesta yöpyy jostain syystä muualla kuin majoituskoululla tai pelastusopistolla, pyydämme ilmoittamaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kisapaidan koko:
- selvitä etukäteen, minkä kokoisia t-paitoja joukkueen jäsenet käyttävät. Nettisivuiltamme löydät kokotaulukon tämän vuoden kisapaidalle.

HUOM! Jos olet valinnut joukkuekohtaisen laskutuksen, lasku lähetetään automaattisesti joukkueen yhteyshenkilön sähköpostiin. Jos sen sijaan olet valinnut seurakohtaisen laskutuksen, seurayhteyshenkilön on tulostettava lasku suoraan ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tilauksen passimääriä ja -tyyppejä voi muuttaa kunkin ilmoittautumisjakson loppuun saakka. Ilmoittautumisjakson jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Muut tiedot (nimet, erityisruokavaliot, majoituksen tarve sekä kisapaidan koot) voi vielä täydentää / muokata ilmoittautumisjärjestelmässä 1.5.2018 saakka.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Kuopion kaupunki

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa