Twitter Instagram Facebook Youtube

S-ryhmän Sporttiklubi jatkaa juniorilentopalloilijoiden tukemista – kolme kummijoukkuetta Power Cupiin

Lentopalloliiton yhteistyökumppani S-ryhmän hotellit on jälleen mukana ensi kesän Power Cupissa. S-ryhmän hotellit jatkavat suomalaisten juniorilentopallon tukemista Kummijoukkueohjelman kautta.
S-ryhmän Sporttiklubi tarjoaa kolmelle kummijoukkueelle osallistumisen (joukkuemaksun, kisapassit ja pelipaidat, max. 10 henkilöä/joukkue) Kuopion Power Cup -turnaukseen 7.-10.6.2018.

Mitä valittavalta joukkueelta edellytetään?

Rehti ja tsemppaava urheiluhenki maineikkaan Powerin hengessä on ehdoton edellytys valittaville joukkueille! Power Cup on perinteikäs turnaus, joka tunnetaan lentiksen riemusta ja yhteisöllisyydestä. Kilpailun voittavat joukkueet pelaavat S-ryhmän hotellien kummijoukkueina ja ovat käytettävissä sen viestintään Sporttiklubiin liittyvissä teemoissa ja Power Cupin ilosanoman levittämisessä.
Kannattaa siis ilmoittaa oma joukkueesi mukaan kummijoukkuekisaan!

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumaan pääset liittämällä ensin joukkueesi Sporttiklubiin, yksi yhteyshenkilö per joukkue riittää. Sporttiklubin jäsenille on tarjolla runsaasti rahanarvoisia majoitus- ja ruokailuetuja ympäri Suomen. Jäsenyys on maksuton ja kortiton, eikä se velvoita mihinkään. Myös jo Sporttiklubin jäseninä olevat joukkueet voivat hakea kummijoukkueeksi.

Liittyminen Sporttiklubiin käy nopeasti. Kampanjatunnus on Power18.

Sporttiklubiin ja sen etuihin voitte tutustua tarkemmin osoitteessa www.sporttiklubi.fi.

Liittymisen jälkeen tee vapaamuotoinen hakemus joukkueestasi sähköpostitse osoitteeseen sporttiklubi(at)sok.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri teidän joukkue olisi hyvä S-ryhmän Sporttiklubin kummijoukkue. Voittajat valitaan hakemusten perusteella.
Hae mukaan viimeistään 25.2.2018. Voittaneille joukkueille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä sosiaalisen median kanavissa.
Sitten vaan osallistumaan ja jännittämään!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Kuopion kaupunki

Yhteistyökumppanit

Puijo Wolley Sokos Hotels Jaffa Unilever Cloetta Saarioinen Lumilyhtyarpa Viking Line Mikasa Kuortane

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa