S-ryhmän Sporttiklubi jatkaa juniorilentopalloilijoiden tukemista – kolme joukkuetta ilmaiseksi Fortum Power Cupiin

Lentopalloliiton yhteistyökumppani S-ryhmän hotellit on jälleen mukana ensi kesän Power Cupissa. S-ryhmän hotellit jatkavat jo 3 kertaa suomalaisten juniorilentopallon tukemista Kummijoukkueohjelman kautta.
S-ryhmän Sporttiklubi tarjoaa kolmelle kummijoukkuekisaan osallistuvalle joukkueelle ilmaisen osallistumisen (joukkuemaksun, kisapassit ja pelipaidat) Vantaan Fortum Power Cup -turnaukseen 8.-11.6.

Mitä valittavalta joukkueelta edellytetään?

Rehti ja tsemppaava urheiluhenki maineikkaan Powerin hengessä on ehdoton edellytys valittaville joukkueille! Fortum Power Cup on perinteikäs turnaus, joka tunnetaan lentiksen riemusta ja yhteisöllisyydestä. Kilpailun voittavat joukkueet pelaavat S-ryhmän hotellien kummijoukkueina ja ovat käytettävissä sen viestintään Sporttiklubiin liittyvissä teemoissa ja Power Cupin ilosanoman levittämisessä.
Kannattaa siis ilmoittaa oma joukkueesi mukaan kummijoukkuekisaan.


Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumaan pääset liittämällä ensin seurastasi valmentajat, joukkueenjohtajat ja vastuuhenkilöt Sporttiklubiin, jonka jäsenille on tarjolla runsaasti mm. rahanarvoisia majoitus- ja ruokailuetuja matkustaville on maksuton ja kortiton, eikä se velvoita mihinkään.

Liittyminen Sporttiklubiin käy nopeasti. Kampanjatunnus on Power17.

Liittymisen jälkeen tee vapaamuotoinen hakemus joukkueestasi sähköpostitse osoitteeseen sporttiklubi(at)sok.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri teidän joukkue olisi hyvä S-ryhmän Sporttiklubin kummijoukkue. Voittajat valitaan hakemusten perusteella.
Hae mukaan viimeistään 20.2.2017. Voittaneille joukkueille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä sosiaalisen median kanavissa.
Sitten vaan osallistumaan ja jännittämään!

Sporttiklubiin ja sen etuihin voitte tutustua tarkemmin osoitteessa www.sporttiklubi.fi.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.