VALITSE JOUKKUEELLESI OIKEA SARJATASO!

D- ja E-ikäisten joukkueet voivat itse valita omalle taitotasolleen sopivan sarjan. B- ja C-junioreiden 5. poolivaiheen pooleissa A-D-pelaavat joukkueet eivät voi ilmoittautua Tsemppisarjaan. Alemmissa pooleissa pelaavat joukkueet voivat ilmoittautua kumpaan sarjaan haluavat.

Vain Tsemppisarjassa saa pelata yli-ikäisiä pelaajia. Yli-ikäisiä voi olla joukkueessa useampi, mutta yli-ikäisiä voi ottelukohtaisesti olla sarjojen mukaan seuraavasti:

A-junioreissa ei voi pelata yhtään yli-ikäistä pelaajaa.
B- ja C-junioreissa voi pelata kaksi (2) korkeintaan yhden vuoden yli-ikäistä pelaajaa.
E- ja D-junioreissa joukkueessa voi pelata yksi (1) yhden vuoden yli-ikäinen pelaaja.
F-junioreissa ei voi pelata yhtään yli-ikäistä pelaajaa

Yli-ikäinen saa olla korkeintaan yhden kalenterivuoden verran yli-ikäinen. Yli-ikäinen pelaaja ei voi siirtyä toisesta seurasta Fortum Power Cupia varten. Yli-ikäisten kuuluminen joukkueeseen merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

Joukkue voi pelata yhden pelaajan vajaalla turnauksen loppuun loukkaantumis- yms. tilanteissa.

Kaudella 2016-2017 voimassa olleet kaksoisedustukset ovat voimassa myös Fortum Power Cupissa. Pelaaja ei voi Fortum Power Cupia varten siirtyä pelaamaan toisen seuran joukkueeseen, jos omalla seuralla on kyseisen ikäluokan joukkue Fortum Power Cupissa. Joukkueeseen voi tulla toisesta seurasta korkeintaan kaksi oman ikäluokan pelaajaa, joihin lasketaan mukaan myös kaudella 2016-2017 voimassa olleet kaksoisedustukset. Ikäluokkaa nuorempien pelaajien pelaajalaina ja kaksoisedustuspelaajien määrällä ei ole rajoituksia.

Päivitetty 1.2.2017

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.