LIIKU KÄTEVÄSTI JULKISILLA VÄLINEILLÄ KOKO TURNAUKSEN AJAN

Helsingin seudun liikenne, HSL, tarjoaa kaikille kisapassin ostaneille maksuttoman matkakortin. Se on voimassa koko turnauksen ajan torstaista sunnuntaihin. Matkakortilla voi liikkua pääkaupunkiseudun junissa, busseissa, raitiovaunuissa, metrossa ja Suomenlinnan lautalla.

Matkakortilla maksaminen

Matkakortin käyttö on helppoa. Junassa, metrossa ja raitiovaunuissa sitä ei tarvitse erikseen leimata matkakortin lukulaitteissa. Riittää, kun pidät kortin mukana mahdollista tarkastusta varten. Bussissa lippua vain näytetään matkakortin lukijalle.

Tärkeimmät juna-asemat

Fortum Power Cupin kannalta tärkeimmät juna-asemat ovat Pasilan ja Myyrmäen asemat. Pasilasta Myyrmäkeen pääset P-junalla, Myyrmäestä Pasilaan I-junalla. Kaikki junat pysähtyvät Pasilassa. Jos majoituskoulusi on Tikkurilan alueella, pääset pohjoiseen suuntaavalla I-junalla suoraan Myyrmäkeen. Tästä näet junien lähiliikenteen reittikartan. Siitä selviää mitkä junat pysähtyvät milläkin asemalla.

Vuorokausilippu

Jos olet Fortum Power Cupissa vierailijapassilla, voit ostaa itsellesi helppoa liikkumista varten HSL:n vuorokausilipun 1-7 vuorokaudelle. Lipun leimaat vain kerran ja se on voimassa maksetun ajan. Lue lisää.

Reittiopas ja mobiililippu älylaitteellesi

Turnauksen aikana on paljon muistettavaa ja tavaroita kannettavana. Jotta pysyisit kartalla lähiliikenteen kulkuvälineistä, lisää älypuhelimesi kotivalikkoon HSL:n reittiopas www.reittiopas.fi. Kun sallit paikannuksen, näet helposti, milloin mikäkin juna, bussi tai ratikka on tulossa juuri sinun sijaintiisi. Reittioppaan avulla pystyt suunnittelemaan reittisi kätevästi etukäteen, jolloin tiedät tarkalleen milloin lähteä ja kuinka kauan matkasi kestää. Lippujen ostoa varten lataa älypuhelimeesi tai muulle laitteelle HSL:n maan mainio äppi: HSL Mobiililippu. Jos et ole matkakortin käyttäjä, voit mobiililippusovelluksella ostaa kätevästi tarvitsemasi kertalipun. Tilatun lipun voit maksaa Visa- tai Mastercard-maksukorteilla (debit tai credit) tai puhelinlaskullasi. HSL Mobiililippu -sovelluksen saat ladattua puhelimeesi veloituksetta kaikista sovelluskaupoista.

Maailmanliigaan kätevästi junalla

Perjantaina ja lauantaina on pelien lisäksi tärkeät päivät: Maailmanliigan pelit. Vilskettä riittää Pasilan alueella, kun lentiskansa saapuu Hartwall Arenalle. Auto kannattaa ehdottomasti jättää majoituskoululle tai muualle kuin Pasilaan!  Myyrmäestä pääsee kaikista parhaiten Pasilaan I-junalla. Pasilassa lähdet kävelemään junan tulosuuntaan eli asemalta pois päin. Asemalla on hyvät opasteet Hartwall Arenalle.

Tässä Hartwall Arenan kartta ja saapumisohjeet.

Jos jostain syystä tulo omalla bussilla Maailmanliigaan on välttämätöntä, katso nouto- ja purkupaikat Hartwall Arenan läheisyydessä tästä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.