FORTUM POWER CUPISSA TEKEMISTÄ MYÖS PERHEEN PIENIMMILLE!

Perheen pienimmillä on tänä vuonna mahdollisuus osallistua Fortum Power Cupin yhteydessä järjestettävään naperolentisturnaukseen. Turnaus on tarkoitettu 1-6 -vuotiaille lentisnappuloille ja se pelataan perjantaina 9.6. Myyrmäen jalkapallohallissa klo 10-14.

Turnauksessa pelataan 2 vastaan 2 pelejä ilmapalloilla pareja vaihdellen ja pisteitä laskematta. Erät ovat lyhyitä (n. 5 min) ja taukoja pidetään aina tarvittaessa. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja innostaa lapsia pelaamaan lentopalloa.

Jokainen naperolentikseen osallistuva saa junioripassin, joka sisältää ruokailun perjantaina sekä palkinnon turnaukseen osallistumisesta. Vanhempien kannattaa ostaa vierailijapassi, jotta pääsevät yhdessä lasten kanssa syömään. Pelit pelataan tekonurmella, joten pitkät pelihousut ovat paikallaan, etteivät polvet naarmuunnu tiikereitä tehdessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoita naperosi mukaan viimeistään 31.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen airi.laurila@saunalahti.fi tai puhelimitse numeroon 045 1410825. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lapsesi nimi, ikä ja kotipaikkakunta.

Tervetuloa mukaan!

Naperolentiksen ohjelma

10.00 Pelit käyntiin
11.30 Ruokatauko
13.00 Pelit jatkuu, mikäli intoa riittää
14.00 Yhteiskuva osallistujista

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.