Twitter Instagram Facebook Youtube

KANSAINVÄLINEN STARA ISAC ELLIOT AVAA KUOPION POWER CUPIN!

Tänä vuonna Power Cupin avajaisiin on saatu esiintymään kansainvälistäkin suosiota niittänyt Isac Elliot. Nuoresta iästään huolimatta tämä lahjakas artisti on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo paljon. Vuonna 2013 julkaistu esikoissingle “New Way Home” toi laulajan tunnetuksi suurelle yleisölle ja biisiä soitettiin Suomen lisäksi niin Norjassa, Ruotsissa kuin Singaporessakin. Nuori tähti on noteerattu myös Yhdysvalloissa, jossa hän esimerkiksi esiintyi ensimmäisenä suomalaisartistina NBC:n legendaarisessa Today Show’ssa. Isac on ainoana suomalaisena artistina voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act –palkinnon, päässyt kahdesti arvostetun Billboard-lehden listoille (Emerging Artists #1, Next Big Sound #11) sekä ollut Aku Ankka -lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa.

Vuonna 2016 Isac Elliot sai kultaa neljästä singlestään; Lipstick, My Favorite Girl, Tired Of Missing You sekä First Kiss. Platinaa Follow Me -albumistaan sekä kolminkertaista platinaa singlestään New Way Home.

Viime vuonna Isac Elliot julkaisi triplaplatinaa myyneen ep-levyn yhdessä Mikael Gabrielin kanssa, tämän lisäksi he kiersivät yhdessä yhdeksän konserttia kattaneella kiertueella ja julkaisivat vielä Maailman laidalla -nimisen biisin. Mikael Gabrielin kanssa tehdyn yhteistyön lisäksi Isac Elliot nähtiin myös Ruisrockin päälavalla ja hän lanseerasi FAITH-projektin, joka huipentui vuoden loppussa julkaistuun Faith-albumiin. Isac Elliotin syntymäpäivän kunniaksi julkaistu albumi on kerännyt maailmanlaajuisesti jo yli 72 miljoonaa streamia, ja ylitti kultarajan niin Suomessa kuin Norjassakin ennen kuin sitä oli edes julkaistu.

Suomen lahjakkaimpiin poppareihin kuuluvan Isac Elliotin aktiivisella instagram-tilillä on huikeat lähes puoli miljoonaa seuraajaa.

Avajaisia vietetään Kuopion torilla torstaina 7.6. klo 19.00 alkaen.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Kuopion kaupunki

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa