Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ajankohtaista

Pidä kiirettä - Toinen ilmoittautumisjakso päättyy torstaina 3.4.
Nyt on syytä pitää kiirettä, jos aikoo ilmoittautua Power Cupiin toisen ilmoittautumisjakson aikana. Se nimittäin päättyy torstaina 3.4.2014.

Sporttiklubin kisan kolme voittajajoukkuetta on valittu
S-ryhmän Sporttiklubi on valinnut voittajat Power Cupiin osallistuville joukkueille järjestämässään kisassa. Voittajiksi valittiin Rikalavolleyn D-pojat, Petäjäveden Petäjäisten B-tytöt ja Maskun Katajan Leopardit (E-tytöt). Suuret onnittelut voittajille!

Toinen ilmoittautumisjakso menossa - jo liki 700 joukkuetta ilmoittautunut
Raahen Power Cupiin on ilmoittautunut jo 685 joukkuetta, joten aivan upea, iso lentopalloturnaus on jälleen lapsille ja nuorille tulossa.

Mitä liikunta maksaa? Osallistu kyselyyn ja voita pääsylippu Maailmanliigaan!
Lentopalloliitto on mukana laajassa liikunnan harrastamisen kustannuksia kartoittavassa tutkimuksessa. Tutkimus tehdään nettikyselylomakkeella ja se on tarkoitettu lentopalloa pelaavien 6-18-vuotiaiden lasten vanhempien tai 17-18-vuotiaiden nuorten itsensä täytettäväksi.

Ilmoittautuminen hyvässä vauhdissa
Ensi kesän Power Cupiin Raaheen ilmoittautuminen on jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäisenä ennätti mukaan Savitaipaleen Urheilijat. Seuroille edullisin ensimmäinen ilmoittautumisjakso päättyy 6.3., joten kannattaa toimia nopeasti.

Ilmoittautuminen on nyt avattu - Kannattaa toimia nopeasti
Ensi kesän Power Cupin ilmoittautuminen on nyt avattu. Joukkueet kannattaa ilmoittaa turnaukseen heti ensimmäisen ilmoittautumisjakson aikana, koska passien hinnat ja joukkuemaksut ovat nyt edullisimmat.

Huippuesiintyjät avajaisissa ja kisadiskossa
Raahen Power Cupiin on tulossa huippuesiintyjät avajaisiin ja kisadiskoon 30-vuotisjuhlaturnauksen kunniaksi. Avajaisten tähti on supersuosittu Jukka Poika & DJ Stormy. Kisadiskossa esiintyy vauhdikas Anna Abreu ja powerilaisten vanha tuttu DJ Preal.

Power Cupin pelaajat ilmaiseksi Maailmanliigan peleihin
Lentopallon Power Cupin osallistujat saavat turnausmaksuilleen runsaasti katetta: osallistumisoikeus turnaukseen, yöpyminen koulumajoituksessa, ateriat torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen, vakuutus, oheisohjelmat huipputähtineen, kisapaita ja kisapassi.

2016 Power Cup turnauspaikkakunnan järjestelyoikeuksien haku on avattu
Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma. Tapahtuma kiertää vuosittain viidellä eri alueella. Vuoden 2016 turnauksen paikallisjärjestelyoikeuksia voivat ensisijaisesti hakea lounaisen alueen (Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-Häme) jäsenseurat.

Sporttiklubilta mahtava tarjous - kolme joukkuetta veloituksetta Power Cupiin 2014!
Sporttiklubin mahtava etu tarjoaa kolmelle joukkueelle mahdollisuuden nauttia Power Cup elämyksestä veloituksetta. Liity klubiin ja ilmoita joukkueesi mukaan.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa