Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ajankohtaista

Maajoukkuemiehet nuorten suosikkeja Kuopion onnistuneessa Power Cupissa
Miesten maajoukkueen valmentajat ja pelaajat antoivat monille lapsille kivoja kokemuksia ja mukavia muistoja Kuopion Power Cupista. Yhteiskuvat ja nimikirjoitukset olivat haluttuja muistoja kaikin puolin onnistuneessa turnauksessa.

Et ole yksin -hanke mukana Power Cupissa
Oletko joskus kokenut urheilun parissa epäasiallista käytöstä, kiusaamista, seksuaalista häirintää tai väkivaltaa? Et ole yksin -hanke on silloin sinua varten.

Tulospalvelu harppoo uuteen aikaan
Power Cupin tulospalvelussa alkoi Kuopiossa uusi aika. Ensimmäistä kertaa on käytössä mobiilipöytäkirja, jota ylläpidetään kännykällä tai tabletilla. Sen ansiosta otteluita voi seurata reaaliajassa piste pisteeltä ja lopputulos näkyy heti pelin päätyttyä.

Isac Elliotin esiintyminen huipensi avajaiset
Power Cupin avajaiset Kuopion torilla vietiin läpi varsin sateisessa säässä, mutta ei se paljon tahtia haitannut, varsinkin sitten kun Isac Elliot tuli lavalle.

19-vuotiaalla Artulla jo 20:s Power Cup
Ei uskoisi, mutta totta se on. 19-vuotiaalle Arttu Ronkaiselle Kuopion turnaus on jo 20:s Power Cup. Eipä taida vastaavaa saavutusta ihan helpolla löytyä.

Power Cup alkaa Kuopiossa
Lentopallon vuoden suurin tapahtuma Power Cup alkaa torstaina Kuopiossa. Suurturnaukseen tulee tänä vuonna 841 joukkuetta ja noin 7000 lasta ja nuorta.

Et ole yksin -palvelu avattu häirinnän kohteeksi joutuneille
Et ole yksin on Väestöliiton ja urheilujärjestöjen luoma uusi palvelu, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä epäasiallista käytöstä ja häirintää urheilussa.

Power Cup 2020 Saloon
Lentopalloliiton hallitus päätti myöntää vuoden 2020 lasten ja nuorten mammuttiturnauksen Power Cupin järjestelyoikeudet Salon Viestille.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa