Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ajankohtaista

Kolme kysymystä Jouni Lindille
Vantaan Fortum Power Cup -projektin alkuunsaattaja, Jouni Lind, suostui toimittajan hiillostettavaksi.

Tiedotustiimi esittäytyy
Fortum Power Cupin tiedotustiimi on käytössäsi koko turnauksen ajan. Pääkallonpaikkamme on mediatila jalkapallostadionin pääkatsomon yhteydessä toisessa kerroksessa.

Joulupukin oma joukkue ensi kertaa Powerissa
Korvatunturin Pallon C-tytöt matkasivat yli 900 kilometriä Savukoskelta Vantaalle ensimmäiseen Power Cupiinsa. Lentopallon harrastamisen mahdollistaminen pienessä kunnassa on hyvän yhteistyön tulos.

Naperolentis innosti lapsia
Naperolentisturnaus oli tämän vuoden Fortum Power Cupin uutuus. Eino Laurilan ideoima tapahtuma sai viitisentoista pikkulasta pallottelemaan ilmapalloilla.

Power Cup avattiin kesäsateessa
“Fiilikset on tosi hyvät, ihan parhaat”, sanoivat Cecilia, Vilma, Pauliina ja Emma Pieksämäen Tsempin B-tyttöjoukkueesta kun JVG lauloi “kyllä täällä tarkenee”.

Kenttänumerot
Katso kartasta tarkka kentän paikka

Vantaalla kisataan 865 joukkueen Fortum Power Cup
Vantaalla 8.-11. kesäkuuta järjestettävä maailman suurin junnulentisturnaus Fortum Power Cup kerää jälleen upean määrän lasten ja nuorten lentopallojoukkueita pelaamaan ja nauttimaan hienosta turnauksesta sekä viihtymään kavereiden kanssa.

Vuoden 2019 Power Cup Rovaniemellä
Lentopallon nuorten jättiturnaus Power Cup järjestetään Rovaniemellä vuonna 2019. Lentopalloliiton hallitus myönsi turnauksen järjestelyoikeudet Woman Volleylle. Turnauksen teemana on yöttömän yön Power Cup.

Talkootyö voimissaan Vantaalla
Lentopallon Fortum Power Cup tarvitsee onnistuakseen valtavan määrän talkoolaisia. Kun Vantaan suurimpaan tapahtumaan tänä vuonna on aikaa pari viikkoa, talkootyöhön ilmoittautuneita on jo yli kuusisataa. Kokonaismääräksi tulee varmaankin seitsemänsataa talkoolaista.

Jaffa-discot siirtyvät Energia Areenalle
Vantaan Fortum Power Cupin Jaffa-discot on päätetty siirtää Hartwall Arenalta Myyrmäen kisa-alueella sijaitsevalle Energia Areenalle.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa