Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Mikkelissä koettiin upea ja iloinen Power Cup

15.12.2013

Mikkelissä kesäkuussa 2013 järjestetty Power Cup oli jälleen upea tapahtuma. Lentopallon suurturnauksen liki 7000 osanottajaa nauttivat erinomaisesta tunnelmasta, hyvistä olosuhteista ja järjestelyistä sekä hienosta kesäsäästä neljän päivän ajan.

Turnaukseen osallistui 828 joukkuetta, joista 47 oli Virosta ja Venäjältä. Turnauksen järjestelyissä oli mukana yhteensä noin 650 talkoolaista.

- Jos katsotaan kokonaiskuvaa, niin tämä on ollut erinomainen turnaus. Sekä järjestäjät, valmentajat että pelaajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä turnaukseen. Tästä on jäänyt erittäin positiivinen mieli ja ollaan erittäin tyytyväisiä, sanoo Mikkelin Power Cupin tuottaja ja talkoopäällikkö Antti Kemppainen.

- Kova rypistyshän tämä on. Jokunen yö on aika vähillä unilla vedetty. Talkooporukkaan olen erittäin tyytyväinen, he ovat venyneet hienosti ja ovat jääneet tarvittaessa tekemään pitkää päivää. Yhtään en ole nähnyt, että talkoolaisella olisi ollut naama nurin. Jos jotain ei ole pystytty tekemään, niin on etsitty siihen joku toinen ratkaisu.

- Itse olen erittäin tyytyväinen torstain avajaisiin. Se oli aivan oikea ratkaisu, että avajaiset pidettiin illalla pelien jälkeen. Mikkelin torilla oli avajaisissa varmaan 3000 henkeä ja niiden jälkeen he pääsivät vielä katselemaan huippubiitsiä.

- Mikkelin kaupunkia pitää vielä kerran kiittää siitä miten hyvin he ovat olleet mukana Power Cupin järjestämisessä, Kemppainen sanoo.

Turnauksen yleisilme
todella lämminhenkinen

Power Cup on joka vuosi Lentopalloliiton ja paikallisten järjestäjien yhteinen, vaativa ponnistus. Mikkelissä kehuja tuli joka puolelta.

- Yleisilme on täällä ollut aivan ihana, todella lämminhenkinen. Monissa Power Cupeissa käyneet konkarit ovat sanoneet, että missään eivät ole ruokailut sujuneet näin hyvin. Puitteet täällä ovat ihan loistavat. Järjestelytoimikunta ja talkoolaiset ovat joutuneet venymään moneen kertaa. Aina vaan joustaa, joustaa ja joustaa, mutta katkeamaan ei ole saatu kertaakaan, kehuu Lentopalloliiton Power Cup –päällikkö Päivi Harri.

- Täällä on ollut tosi paljon kivoja juttuja, esimerkiksi Mikke-juna, joka kulki raviradan ja keskustan väliä. Kenttäalueelle rakennetut suihkut olivat tosi hyvä idea ja samoin kentän reunoille ajetut lumikasat. Tuunaa kisapaita -kilpailu oli myös tosi kiva.

Turnauksen yleisilmeeseen ainoan särön teki tulospalvelun kaatuminen perjantai-iltana.

- Itseäni harmittaa ihan hirveästi, että tulospalveluohjelma petti. Se oli Power Cupissa ensimmäistä kertaa käytössä, mutta sitä oli testattu ja sillä on tehty muualla isompiakin turnauksia kuin Power Cup. Kun ohjelma kaatui, jouduttiin menemään kokonaan manuaaliseen tulospalveluun. Siinä tietysti työmäärä lisääntyy huomattavasti ja virheiden riski kasvaa, Harri kertoo.

- Yhtään vihaista ihmistä en ole kuitenkaan nähnyt. Tosi rauhallisesti he ovat sen ottaneet. Täytyy kiittää kaikkia osanottajia siitä miten hyvin he ovat suhtautuneet ja miten he ovat itse hoitaneet omaa pelaamistaan lauantaina ja sunnuntaina.

- Manuaalista tulospalvelua hoitaneet Lentopalloliiton ja paikallisten järjestäjien ihmiset ovat venyneet aivan uskomattomasti. Muutamalla henkilöllä meni kaksi yötä käytännössä nukkumatta, Harri sanoo.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa