Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Raahe on uusi nimi isäntäkaupunkien historiassa

15.12.2013

Vuonna 2014 Power Cupin isäntäkaupunkien joukkoon liittyy taas uusi nimi. Lentopalloliiton hallitus päätti Turussa 2012 Power Cupin yhteydessä myöntää kisat Raaheen. Silloin pelataan Power Cupin 30-vuotisjuhlaturnaus.

- Nyt on huikeat fiilikset, valtava helpotus, että hanke hyväksyttiin ja saatiin turnaus Raaheen, Raahen Lentopallon puheenjohtaja Mikko Sarkkinen iloitsi Turussa. Toinen järjestävä seura on yleisseura Saloisten Salama. Raahen kaupungin panos turnauksen järjestämisessä on myös merkittävä.

- Raahen kaupunki on lähtenyt tukemaan tätä hanketta 110-prosenttisesti. Kaupungin tuki on kyllä avaintekijä ja sieltä on tullut kannustusta heti alusta alkaen. Kaupunki saa tästä toivomaansa valtakunnallista näkyvyyttä.

- Uskon että raahelainen urheiluväki lähtee tekemään töitä tämän turnauksen eteen seurasta riippumatta. Kaikki asiat järjestyvät kyllä, kun tehdään kovasti töitä.

- Me yritämme tehdä tästä erilaisen Power Cupin. Oheistapahtumiin kehitetään jotain uusia juttuja, Sarkkinen kertoo.

Lentopalloliitossakin Raahen kiinnostus Power Cupiin otettiin ilolla vastaan.

- Meille on hieno asia, että Power Cupin järjestäjäksi tulee taas uusi kaupunki. Raahe on pieni kaupunki ja varmasti siellä joudutaan venymään Power Cupin järjestämiseksi, mutta Raahessahan on kyllä kokemusta suurten tapahtumien järjestämisessä. Tämä on erinomainen mahdollisuus pohjoisemman Suomen lentopallolle, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen sanoo.

Raahe sijaitsee Oulusta 75 kilometriä etelään. Kaupungissa on noin 26 000 asukasta, kun Vihanti yhdistyi Raaheen vuoden 2013 alussa.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa