Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Sporttiklubilta mahtava tarjous - kolme joukkuetta veloituksetta Power Cupiin 2014!

19.12.2013

Sporttiklubin mahtava etu tarjoaa kolmelle joukkueelle mahdollisuuden nauttia Power Cup elämyksestä veloituksetta. Liity klubiin ja ilmoita joukkueesi mukaan.

S-ryhmän Sporttiklubi tarjoaa kolmelle joukkueelle ilmaisen osallistumisen (joukkuemaksun, kisapassit ja pelipaidat) Raahen Power Cup – turnaukseen! Vastineeksi voittava joukkue pelaa hyvällä mielellä turnauksen alusta loppuun asti, osoittaa rehtiä urheilumieltä ja nauttii Powerin tunnelmasta täysin siemauksin. Voittavat joukkueet pelaavat S-ryhmän kummijoukkueena ja ovat käytettävissä yhteiseen viestintään, jonka tarkoituksena on levittää Powerin ilosanomaa laajalle.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumaan pääset liittymällä ensin Sporttiklubiin, jonka jäsenille on tarjolla runsaasti rahanarvoisia majoitus- ja ruokailuetuja matkustaville joukkueille. Liity mukaan kampanjatunnuksella Power14, ilmoita joukkueesi ja perustele miksi Sporttiklubin joululahja kuuluisi juuri teille. Voittajat valitaan helmikuussa 2014 ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Käy sivulla www.sporttiklubi.fi. Liity jäseneksi ja ilmoita joukkueesi mukaan joululahjojen jakoon. Ilmoittautuminen on ilmaista ja ilmoittautumisaika on 9.2.2014 asti.

P.S. Mikäli joukkueesi kuuluu jo sporttiklubiin voit laittaa joukkueesi yhteystiedot jari.a.virtanen@sok.fi ja olette myös mukana joukkueenne kanssa arvonnassa.

Sporttiklubi – matkustavan lentopallojoukkueen etukortti

Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja –joukkueet. Sporttiklubin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ryhmäsi majoituksesta Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu Hotelleissa sekä matkalla ABC asemilta.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa