Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Vaasa sai vuoden 2015 Power Cupin

15.12.2013

Power Cup järjestetään vuonna 2015 Vaasassa. Paikallisjärjestäjänä on Vaasan Kiisto. Lentopalloliiton hallitus päätti kisajärjestäjän Mikkelin Power Cupin yhteydessä pitämässään kokouksessa.

Power Cup on aiemmin järjestetty Vaasassa vuonna 1995. Silloin oli mukana 829 joukkuetta.

- Tosi iloisia ollaan, että me saatiin Power Cup taas Vaasaan, Vaasan Kiiston kehityspäällikkö Katarina Järvinen iloitsee.

- Pohjatöitä on tehty jo pitkään ja monet asiat on jo järjestyksessä. Vaasan kaupunki on isolla panoksella mukana tässä hankkeessa. Kiisto on yksin päähakijana, mutta muiden seurojen kanssa lähdetään keskustelemaan yhteistyöstä, Järvinen kertoo Mikkelin Power Cupin maisemissa.

- Olen täällä jo seurannut sillä silmällä järjestelyjä ja ottanut oppia. Kovasti saadaan tehdä hommia, että järjestetään yhtä hyvä turnaus kuin täällä.

Power Cupin pelikentät tulevat Vaasan monitoimiviheriölle yhtenäiselle tasaiselle nurmialueelle, minne 300 kenttää mahtuu erittäin hyvin.

Majoituspaikoiksi on suunniteltu Vaasan alueelta 27 koulua. Lisämajoitusta on tarvittaessa mahdollista saada kaupunkialueen ulkopuolella olevista kouluista. Ruokailutiloiksi on vielä pari eri vaihtoehtoa.

Lentopalloliitossa ollaan vaasalaisten suunnitelmiin hyvin tyytyväisiä.

- On tosi hienoa, että Power Cup palaa Vaasaan monen vuoden tauon jälkeen. Vaasan Kiisto on tehnyt hyvän valmistelevan työn hankkeensa eteen ja on hienoa että myös Vaasan kaupunki on lähtenyt vahvasti mukaan, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen kehuu.

 

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa