Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Esa Muuruvirta: Power Cup antaa elämyksiä

06.06.2014

Raahen Power Cupissa paikallisen kilpailuryhmän vetäjänä toimiva Esa Muuruvirta on ollut mukana lukuisissa Power Cupeissa.

Miten tämän vuotinen Power Cup on lähtenyt käyntiin?

- Kilpailuryhmän puolella kaikki on sujunut hienosti eikä mitään isompia ongelmia ole ollut. Useimmat pelaajat ja valmentajat ovat olleet mukana jo useampana vuonna, joten he ovat hyvin omatoimisia, muuten näin iso tapahtuma olisi järjestäjille todella haastava. Turnauksen henki on hieno sekä osallistujien että talkoolaisten keskuudessa. Joukkueilta tulleeseen palautteeseen ja toiveisiin on pyritty reagoimaan mahdollisimman ripeästi.  

Onko sinulla viestiä pelaajille ja valmentajille?

- Muistetaan kantaa vastuuta oman joukkueen tuomaroinneista, että pelit saadaan alkamaan aikataulussa.

Valmentajien Esa toivoisi muistavan, että monet nuorista tuomareista ovat vasta opettelemassa tuomarina toimimista, joten virheitä tulee niin kuin meille kaikille, joten ei anneta nuorille tuomareille liian ankaraa palautetta.

Mikä on sinun taustasi lentopallon parissa?

- Olen ollut aikoinaan parikymmentä vuotta mukana lentopallon kilpailutoiminnassa ja myös valmentanut juniorijoukkueita. Osallistujana olen ollut 10 ensimmäisessä Power Cupissa. Tapahtuma on kasvanut valtavasti verrattuna alkuvuosiin.

- Valmensin aikoinaan Raahen Lentopallon tyttöjoukkuetta D-ikäisistä aina A-tyttöihin saakka. Joukkueen pelaajat asuvat nykyään perheineen eri puolilla Suomea. Heistä viisi otti minuun yhteyttä ja kertoivat, että he tulisivat mielellään mukaan Raahen Power Cuppiin ja auttamaan järjestelyissä. He ovat kaikki nyt mukana kilpailuryhmän tehtävissä. Tämä kertoo, mielestäni siitä, että lentopallo ja Power Cup tapahtumana antavat elämyksiä, jotka kestävät koko elämän ajan.

Onko sinulle tullut mieleen parannettavaa turnauksen järjestelyissä?

- Power Cupissa käytettävät verkot, verkkotolpat ja pallot tulevat kisapaikkakunnalle kontissa, jonka edellisen Power Cupin järjestäjät ovat pakanneet. Voisi olla hyvä idea, että kun sunnuntaina aloitamme näiden tarvikkeiden pakkaamisen takaisin konttiin, mukana olisi ensi vuoden kisojen järjestäjien (Vaasa) edustaja, jolloin he tietäisivät mistä mikäkin asia löytyy kun alkavat rakentamaan ensi vuoden kisa-alueita.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa