Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Hämeenlinna sai vuoden 2016 Power Cupin

08.06.2014

Lentopallon lasten ja nuorten jättiturnaus Power Cup järjestetään vuonna 2016 Hämeenlinnassa 9.-12. kesäkuuta. Päätöksen teki Lentopalloliiton hallitus kokouksessaan Raahessa tämän vuoden Power Cupin yhteydessä.

- Nyt tuntuu todella hyvältä. Tätä odotettiin ja toivottiin, että näin tulee käymään, Team Tawast-Volleyn puheenjohtaja Ari Viitala iloitsee.

- Meillä on tavoitteena, että Hämeenlinnassa tehdään Power Cupin osanottajaennätys. Se on todella haastava tavoite. Nyt ruvetaan heti järjestäytymään ja tekemään suunnitelmia ja on niitä vähän jo tehtykin. Vaasaan lähdetään sitten tietysti isolla joukolla ensi vuonna tutustumaan järjestelyihin.

- Power Cupin järjestelyissä TTV tekee yhteistyötä HPK:n naisten kanssa. Tämä on uusi, tärkeä palanen meidän jo hyvin toimivaan seurayhteistyöhömme, Viitala kertoo.

Power Cup kiertää vuosittain Lentopalloliiton viidellä eri alueella ja vuonna 2016 on Lounais-Suomen vuoro. Toisena hakijana turnaukselle oli Loimaa. Power Cupin osanottajaennätys, 951 joukkuetta, on Lahdesta 2007.

- Hienoa että hakijoita Power Cupille löytyy ja saatiin valita kahden hyvän vaihtoehdon kesken. Erityisen mukavaa on, että täysin uusi kaupunki eli Hämeenlinna oli kiinnostunut ja saadaan näin Power Cupin hienoa tunnelmaa ja lentopallon iloista sanomaa levitettyä uusille alueille, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen sanoo.

Loimaalla Power Cup on jo kerran ollut vuonna 2006. Ensi vuonna turnaus on Vaasassa.

Lentopalloliiton Power Cupin projektipäällikkö Päivi Harri kehuu Hämeenlinnan tarjoamia puitteita turnaukselle.

- Hämeenlinnassa on ehdottomasti loistavat puitteet. Tasaista nurmialuetta on silmänkantamattomiin, siellä on täysin uusi halli ja keskustaan on kisa-alueelta lyhyt matka, Harri kehuu.

- Hämeenlinnan kaupunki on myös valmis ottamaan ison roolin Power Cupin järjestelyissä. Hämeenlinna on myös hyvin kulkuyhteyksien päässä ja se on sopivan kokoinen Power Cupille. Tiloja on riittävästi ja Power Cup tulee varmasti näkymään Hämeenlinnan katukuvassa, Harri kertoo.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa