Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Huippuesiintyjät avajaisissa ja kisadiskossa

30.01.2014

Raahen Power Cupiin on tulossa huippuesiintyjät avajaisiin ja kisadiskoon 30-vuotisjuhlaturnauksen kunniaksi. Avajaisten tähti on supersuosittu Jukka Poika & DJ Stormy. Kisadiskossa esiintyy vauhdikas Anna Abreu ja powerilaisten vanha tuttu DJ Preal.

Jukka Poika ja Anna Abreu tulivat koko kansan tutuiksi televisiossa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa Jukka Poika ihastutti rennon letkeällä tyylillään ja Anna Abreu vauhdillaan ja innokkuudellaan.

Jukka Poika on tullut kuuluisaksi suomeksi lauletun reggaen loistavana tulkkina. Viime lokakuussa julkaistu Jukka Poika Kokoelma -niminen koko uran kattava kokoelmalevy myi kahdessa päivässä kultaa (yli 10.000 kpl). Jukka Pojan kovimpia hittejä ovat Silkkii, Älä tyri nyt ja Mielihyvää.

- On todella iloista, että kokoelma lähti liikkeelle näin hyvin ja on saanut osakseen runsaasti myönteistä huomiota. Vain Elämää-ohjelman kuvauksissa oli hauskaa ja siinä oli huippuvetoja hienoilta artisteilta, Jukka Poika sanoo.

Power Cupin Facebook-sivuilla olleen Arvaa kuka? -kisan voitti Minna-Johanna Savinainen ja palkintona on lyhyt kahden hengen fanitapaaminen Jukka Pojan kanssa ennen hänen esiintymistään avajaisissa.

Anna Abreun
ura vauhdissa

Kisadiskossa esiintyvä Anna Abreu nousi pinnalle sijoituttuaan toiseksi vuoden 2007 Idols-kilpailussa ja siitä lähtien tämän suomalaisportugalilaisen nuoren naisen ura on ollut nousujohteista. Annalla on yli 200 000 myytyä levyä, joista hänen debyyttialbuminsa Anna Abreu (2007) myi tuplaplatinaa ja toinen studioalbumi Now (2009) rikkoi platinalevyn rajan.

Annan lennokkaasta urasta kertoo myös kaksi Emma-pystiä. Hänet valittiin vuoden naissolistiksi vuosina 2007 ja 2008.

Kisadiskon juontajana toimii edelleen monivuotinen Power Cupin kävijä Sampo-Ilmari Tuhkalehto.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa