Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Jukka Poika kruunasi upean ensimmäisen päivän

06.06.2014

Power Cupin ensimmäinen päivä sujui aivan loistavasti ja aurinkoisen pelipäivän kruunasi Jukka Pojan konsertti.

Power Cupin ensimmäinen päivä, torstai sujui aivan loistavasti. Pelit pyörivät kentillä iloisesti ja pelaajat olivat innoissaan päästessään jälleen kerran pelaamaan Power Cupissa. Suuria ongelmia ei ollut niin majoituksessa, liikennejärjestelyissä kuin ruokailuissakaan lukuun ottamatta pientä ruoan toimituksen katkosta aivan päivällisen loppuvaiheissa. Torstain lounasruokailu sen sijaan sujui varmaan paremmin kuin koskaan aiemmin Power Cupeissa.

Aurinko paistoi ja helle helli Raahea koko päivän aina illan avajaisiin asti. Raahen rantatori oli silloin täynnä tuhansia innokkaita nuoria ja vähän vanhempiakin.

Jukka Pojan konsertti oli hienon päivän upea huipennus. Jukka Poika oli todella hyvin valmistautunut, oli opetellut lentopallotermejä ja piti koko ajan spiikeissään esillä lentopalloa ja Raahea. Laulujen sanatkin muuttuivat tilanteeseen sopiviksi. Nuori yleisö eli täysillä mukana, lauloi biisejä ja heilutteli käsiään Jukka Pojan ohjeiden mukaan. Välillä tehtiin aaltoa ja välillä sormilyöntejä... Hieno tapahtuma!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa