Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Raahessa pelattiin hieno juhlaturnaus

08.06.2014

Raahen Power Cup on onnellisesti ohi. Se oli 30:s Power Cup ja kaikki sujui aivan loistavasti, kuten juhlaturnauksen arvolle sopiikin.

- Nyt on väsynyt, mutta onnellinen olo. Niistä viesteistä päätellen mitä järjestelyistä on tullut suunnasta jos toisesta, niin plussalle päästiin rutkasti, Raahen Power Cupin paikallispäällikkö Mikko Sarkkinen sanoo.

- Eniten minua yllätti se, miten raahelaiset ottivat tämän tapahtuman omakseen. Talkooväki yllätti sillä miten antaumuksella he toimivat. Heidän ystävällisyyttään ja auttavaisuuttaan kehuttiin todella paljon.

Lentopalloliitossa Power Cupista vastaava Päivi Harri oli myös onnellinen turnauksen jälkeen.

- Ihan hirveän hyvä tunne tästä jää. Kaikki oli kerta kaikkiaan hienosti hoidettu. On jopa hämmentävää se positiivinen palaute, mitä turnauksesta on tullut. Talkooporukka oli ihan hirveän hyvää, tsemppaavaa ja aikaansaapaa väkeä. Heitä tuli lopulta jopa suoraan vaan ovista sisään ja kysyivät, että päästäänkö mekin mukaan, Harri sanoo.

Turnauksessa oli lopulta 650 talkoolaista, mutta Sarkkisen mukaan silti mentiin aika ohuilla resursseilla. Yksi syy siihen oli, että joukkueita tuli paljon jo keskiviikkona ja toinen syy, että pelastuslaitos vaati aiempia turnauksia huomattavasti enemmän ihmisiä majoitusvalvontaan.

- Anna Abreun sairastuminen ja poisjäänti kisabileistä sekä torstain päivällisen loppuvaiheissa tapahtunut pieni ruokien viivästyminen olivat ainoat negatiiviset sattumukset neljän päivän aikana, Harri kertoo.

- Etukäteen ajattelin että liikenteen kanssa voisi tulla jotain ongelmia, mutta ei tullut yhtään mitään. Melkein puolet joukkueista liikkuivat majoituksesta kisa-alueelle kävellen ja joillain oli pyöriäkin. Bussiruuhkia ei syntynyt.

- Se että Raahe on aika pieni kaupunki kääntyi lopulta vahvuudeksi. Kaikki oli hirveän lähellä ja tehokkaasti käytössä. Esimerkiksi majoituskouluja oli helppo huoltaa, kun kaikki oli niin lähellä.

Sarkkinen myöntää, että aikataulun kiireisyys juuri ennen turnausta tuli hänelle kyllä yllätyksenä.

- Viimeinen viikko oli todellista matalalentoa, ihan käsittämätön kiire, Sarkkinen kertoo. Kaikki saatiin kuitenkin tehtyä ja lopputuloksena oli yksi parhaista Power Cupeista kautta aikojen.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa