Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ensiapuryhmä auttaa haavereissa

06.06.2015

Toivottavasti meitä tarvittaisiin mahdollisimman vähän, sanovat ensiapuryhmäläiset.

Yksi PowerCupin kenttäalueella häärivistä vapaaehtoisista on ensiapuryhmä. Näiden punapaitaisten toivoisi olevan turhan panttina koko turnauksen ajan, mutta valitettavasti ensiaputeltalla pyörii jatkuvasti avun tarvitsijoita. Onneksi suurimmilta onnettomuuksilta on vältytty (ainakin vielä).

- Pari pelaajaa on viety röntgeniin tarkempiin tutkimuksiin, mutta pääasiassa olemme hoitaneet sormia, nilkkoja ja rannevammoja, kertovat Anniina Rantala ja Essi Latva-Korpela. Molemmat ovat ammatiltaan sairaanhoitajia ja olivat heti valmiita tulemaan ensiaputeltalle töihin kun kysyttiin.

Yhteensä ensiapuhenkilöstöä on paikalla kerrallaan hieman yli kymmenen, riippuen kulloinkin käynnissä olevien pelien määrästä. Paikalla on sekä lääkäreitä, sairaanhoitajia että vapaaehtoistyöntekijöitä.

Se, että pelaajat ovat säästyneet suuremmilta haavereilta, saattaa osaksi johtua siitä, että pelialustana on pehmeä nurmikenttä. Hiekkakentällä nirhaumia syntyy huomattavasti enemmän. Ja onhan se pallon alle syöksyminenkin paljon mukavampaa pehmeälle nurmelle.

Ensiapuryhmäläiset toivottavat turvallista lopputurnausta koko suurelle ja upealle pelaajajoukolle!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa