Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Mennään bussilla!

07.06.2015

Nuoret osaavat käyttäytyä erinomaisesti, ainakin bussimatkoilla.

Bussikuskit katsovat näitä kisoja hieman eri vinkkelistä kuin pelaajat tai huoltajat. He kuljettavat joukkueita majoituksen ja pelipaikan väliä usean kerran päivässä koko turnauksen ajan.

- On tullut tutuksi Vähäkyrön ja Vaasan välinen tie, naurahtaa Oulun Kiskon joukkueita kuljettava Markku, joka huumorimiehenä jättää sukunimensä kertomatta.

Hän kehuu vuolaasti Vaasaa ja vaasalaisia logistiikan järjestämisestä. Bussien on ollut todella helppo liikkua, isot bussit kun eivät aina taivu pienillä kaduilla. Reititys ja liikenteenohjaus on sujunut moitteetta. Botniahallin liikenteenohjaajat saavat erityismaininnan.

Minkälaisia kuljetettavia nuoret ovat bussikuskin silmissä?

- He ovat parasta A-luokkaa, ainakin nämä meikäläisen oululaiset nuoret. Meininki on rento eikä turhista mutista. Käyttäytyvät asiallisesti, bussi pidetään siistinä ja kaikki ovat aina paikalla ajoissa eikä ketään tarvitse odotella.

Kuski tietää jo takuuvarmasti, mitä kotimatkalla tehdään. Nukutaan. Pitkä turnaus on tehnyt tehtävänsä, mutta taas yhtä kokemusta rikkaampana. Ja mikäs sen mukavampaa kuin ottaa rennosti ja kerätä voimia seuraavia pelejä varten.

Turvallista kotimatkaa!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa