Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Parkkalin stipendi meni oikeaan osoitteeseen

07.06.2015

Iloiset Alitin siskokset ovat Parkkalin stipendin viimeiset saajat.

Legendaarinen lentopalloilija Jouni Parkkali perusti 10 vuotta sitten 50-vuotispäivänsä kunniaksi nimeään kantavan stipendirahaston, jonka tarkoituksena on ollut vuosittain jakaa yhdelle nuorelle tsemppirahaa. Kehittyminen on aina ollut avainsana valittaessa stipendin saajaa.

PowerCupissa julkaistiin tämän vuoden saaja – tai tässä tapauksessa saajat. He ovat Kalevan Lentopallon B-tytöissä pelaavat sisarukset Ardita ja Arlinda Aliti.

- Olen enemmän kuin iloinen. Stipendi meni oikeaan osoitteeseen, kertoo tyttöjen valmentaja Timo Nieminen. Tytöt ovat kehittyneet lentopalloilijoina valtavasti. Paitsi pelaajina, he ovat myös aina olleet valmiita tulemaan turnauksiin talkootöihin.

Sisarukset tulivat Suomeen pari vuotta sitten Kosovosta ja ovat olleet tunnollisia lentopalloilijoita alusta alkaen.

Tytöt olivat todella yllättyneitä kuullessaan stipendistä.

- On tosi hienoa saada tuollainen raha, sanovat Arlinda ja Ardita yhteen ääneen. Tytöt aikovat sijoittaa rahat siihen mihin pitääkin, lentopalloon. Uudet polvisuojat ja ehkä uudet kengät. Varusteita joka tapauksessa, tytöt kertovat.

Stipendinjako loppuu loogisista syistä, sillä Jouni Parkkali siirtyy uudelle kymmenluvulle täyttäessään 60 vuotta. Uusi rahasto on suunnitteilla ja niiden tarkemmista tavoitteista ja tarkoituksesta päätetään myöhemmin. Nuoret tulevat kuitenkin pysymään stipendinjaon keskiössä.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa