Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Power Cup Vantaalle 2017 ja Kuopioon 2018

29.10.2015

Power Cup järjestetään vuonna 2017 Vantaalla ja 2018 Kuopiossa. Näin päätti Lentopalloliiton hallitus kokouksessaan 28.10.

Seitsemän pääkaupunkiseudun lentopalloseuraa haki Power Cupia yhteisvoimin Vantaalle, Myyrmäen urheilupuistoon. Hakijoina olivat Korson Veto, Vantaan Lentopallo ja Keimolan Kaiku Vantaalta, PuMa-Volley ja Naarasleijonat Helsingistä, Blues Volley Järvenpäästä ja Espoon Lentis.

- Hienoa että turnaus saatiin pääkaupunkiseudulle. Meidän kaikkien seuraihmisten mielestä on erittäin tärkeää, että lentopallo pysyy pääkaupunkiseudun kartalla, kun neljäsosa suomalaisista asuu täällä, Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja sanoo.

- Lentopallo on suosioonsa nähden liian pienessä asemassa pääkaupunkiseudulla.

Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri kehuu, että pääkaupunkiseudun seurat tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon tuoda Power Cup ja junnulentis maan tiheimmin asutulle alueelle.

- Pääkaupunkiseudun kasvu jatkuu tasaiseen tahtiin ja myös alueen seurojen toiminta on hyvässä nosteessa. On siis ilo tuoda powerilaiset Vantaalle, Myyrmäen urheilupuiston erittäin hyviin olosuhteisiin. Vaikka ollaan keskellä kaupunkialuetta, julkinen liikenne toimii mainiosti ja antaa monenlaisia mahdollisuuksia liikkua muutenkin kuin kenttien ja majapaikan välillä.

Kuopiossa
toista kertaa

- Kuopiolla on vahvat perinteet lentiksessä ja paljon kokemusta hyvistä tapahtumajärjestelyistä. Puijo Wolley Juniorit on tehnyt pitkäjänteistä valmistelutyötä jo usean vuoden ajan ja heillä on vahvat suunnitelmat hyödyntää Power Cup myös junnupelaajamäärän kasvattamisessa. Leppoisa itäsuomalainen meininki takaa varmasti hienoja hetkiä niin kentille kuin niiden ulkopuolelle, Päivi Harri sanoo.

Vantaalla Power Cupia ei ole aiemmin nähty, mutta Kuopiossa turnaus on järjestetty kerran, vuonna 1987, silloin Yhteispeli-turnauksen nimellä. Joukkueita oli silloin mukana 121.

- Hyvältä tuntuu, että Power Cup saatiin tänne. Koko seura on ollut kiinnostunut siitä, että koska se saadaan. Me olemme vuosikaudet tehneet paljon työtä junioripuolen kanssa ja toivotaan, että Power Cupin ansiosta yhä enemmän junnuja tulee mukaan, Puijo Wolley Juniorien toiminnanjohtaja Nina Pirskanen sanoo.

- Turnauksen järjestelyihin kutsutaan muitakin seuroja ja toivotaan, että näiden naapuriseurojen toimintaa saadaan myös piristymään. Täällä on paljon seuroja, joilla on pitkät, hienot perinteet.

Kuopiossa pelikentät tulevat Puijon urheilualueelle ja Kuopio-hallin ympäristöön.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa