Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Power Cupissa kasvavat tulevat maajoukkuepelaajat

04.06.2015

Vaasan Power Cupissa pelaa suuri määrä tulevia miesten ja naisten maajoukkuepelaajia. He eivät ehkä itse sitä vielä tiedä, mutta tulevaisuudessa heidän päällään on Suomen edustusasu. Nykyiset miesten maajoukkueen pelaajat ovat kaikki jossain vaiheessa pelanneet Power Cupissa.

Maajoukkueen keskitorjuja Matti Oivanen muisteli torstaina Vaasassa ensimmäistä Power Cup -turnaustaan, joka, kuinka ollakaan, oli Vaasassa vuonna 1995. Oivanen oli silloin 9-vuotias.

- Se taisi olla ensimmäinen reissu, Oivanen muistelee.

- En muista hirveän tarkkaan millaista täällä oli pelata. Olen kyllä monessa Power Cupissa pelannut senkin jälkeen. Hyviä säitä oli ja kivoja turnauksia.

Vaasassa Oivanen pelaa perjantaina ja lauantaina Maailmanliigan Portugali-ottelussa täydessä Vaasa Arenassa.

- Harvemmin pääsee pelaamaan tällaiseen tapahtumaan, jossa on sali täynnä junnuja maajoukkueen peliä katsomassa, Oivanen sanoo.

Myös maajoukkueen päävalmentajalla Tuomas Sammelvuolla on hyviä muistoja monista Power Cupeista.

- Power Cupista on monia hienoja muistoja. Yksi sellainen turnaus, joka on jäänyt mieleen, on Helsingin Power Cup vuonna 1990. Silloinhan pelattiin Messukeskuksen vierellä olevilla kentillä. Pelasin silloin Pudasjärven joukkueessa. Sen Powerin muistan hyvin.

- Tulevan viikonlopun pelit Vaasassa ovat mahtava moottori maajoukkueelle ja kaikille katsomoon tuleville nuorille varmaan upea kokemus. Tänä viikonloppuna kaikki ovat voittajia. Muistan omasta nuoruudestani, että oli tosi mahtavaa, kun näki omien sankareiden pelaavan, Sammelvuo hehkuttaa.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa