Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Ruoka on paras powerin antaja!

06.06.2015

Ammattiopiston parkkipaikka on muuttunut ruokailupisteeksi.

Ilman ruokaa ei jaksa. Powercuppilaiset ovat saaneet syödäkseen muutakin kuin evääksi otettua ruisleipää ja purkkaa. Sen ovat varmistaneet lähes sata ruokahuollosta vastaavaa talkoolaista.

Kun nälkä yllättää, on ammattiopiston ruokailupisteessä syöty tuttuja ja hyväksi havaittuja perusruokia; kukapa ei tykkäisi makaronilaatikosta, kanasta tai vaikkapa kinkkukiusauksesta.

- Jonoja toki on aika ajoin syntynyt, mutta sutjakkaasti tämä on sujunut, sanoo Power Cupin ruokailupäällikkö Sanna Peräsalo. Ruoka on riittänyt hyvin, kukaan ei ilman ole jäänyt.

Erityisruokavalion tarve yllätti ruokailupäällikön. Jo pelkästään laktoosittomia annoksia on 500 kpl jokaisessa ruokailussa ja siihen lisäksi vielä muut erikoisruokavaliot. Yhteensä on laskettu tarvittavan yli 7700 ruokailuannosta.

Pieniä ongelmatilanteita on syntynyt, mutta niistä on selvitty. Erityismaininnan saa ammattikoulun vahtimestari, hänestä on ollut suunnaton apu. Jonkunhan sen kylmäautonkin sulakkeen pitää osata vaihtaa.

Ruokailutilanteessa pitää aina muistaa käyttäytyä asiaan kuuluvalla tavalla ja siivota jälkensä. Pääsääntöisesti näin onkin ollut. Ja muistetaan aina kiittää ruuasta!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa