Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Sporttiklubilta mahtava tarjous - kolme joukkuetta veloituksetta Vaasan Power Cupiin 2015!

09.04.2015

Sporttiklubin mahtava etu tarjoaa kolmelle joukkueelle mahdollisuuden nauttia Power Cup elämyksestä veloituksetta. Liity klubiin ja ilmoita joukkueesi mukaan.

S-ryhmän Sporttiklubi tarjoaa kolmelle joukkueelle ilmaisen osallistumisen (joukkuemaksun, kisapassit ja pelipaidat) Vaasan Power Cup – turnaukseen! Vastineeksi voittava joukkue pelaa hyvällä mielellä turnauksen alusta loppuun asti, osoittaa rehtiä urheilumieltä ja nauttii Powerin tunnelmasta täysin siemauksin. Voittavat joukkueet pelaavat S-ryhmän kummijoukkueena ja ovat käytettävissä yhteiseen viestintään, jonka tarkoituksena on levittää Powerin ilosanomaa laajasti.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumaan pääset liittymällä ensin Sporttiklubiin, jonka jäsenille on tarjolla runsaasti rahanarvoisia majoitus- ja ruokailuetuja matkustaville joukkueille. Liity mukaan kampanjatunnuksella Power15, ilmoita joukkueesi ja perustele miksi juuri sinun joukkue kuuluisi olla S-ryhmän kummijoukkue. Voittajat valitaan huhtikuussa ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Käy sivulla www.sporttiklubi.fi. Liity jäseneksi ja ilmoita joukkueesi mukaan tähän S-ryhmän kummijoukkue valintaan. Ilmoittautuminen on ilmaista ja ilmoittautumisaika on 30.4.2015 asti.

P.S. Mikäli joukkueesi kuuluu jo sporttiklubiin voit laittaa joukkueesi yhteystiedot osoitteeseen juha.kasurinen@sok.fi ja olette myös mukana joukkueenne kanssa kummijoukkuevalinnassa.

Sporttiklubi – matkustavan lentopallojoukkueen etuklubi

Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja –joukkueet. Sporttiklubin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ryhmäsi majoituksesta Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu Hotelleissa sekä matkalla ABC asemilta.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa