Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Järjestelyt aikataulussa - säätä jännitetään

08.06.2016

Hämeenlinnan Power Cupin järjestelyt ovat täysin aikataulussa, kentät on rakennettu ja Power-tori nousee kovaa vauhtia torstaina alkavaan turnaukseen.


Power Cupin kentät ovat valmiina torstaina alkavaan turnaukseen.

- Järjestelyt ovat aivan aikataulussa eikä mitään ongelmia ole ilmennyt. Toki me kaikki jännitetään, millaista säätä on tulossa kisapäiviksi. Ennusteet ovat olleet aika vaihtelevia, Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri sanoo.

Joukkueita tulee Hämeenlinnaan joka puolelta Suomea ja lisäksi Virosta, Latviasta ja Tanskasta yhteensä 889 kappaletta, kun neljä joukkuetta jäi pois 893 ilmoittautuneesta. Kisapasseja on lunastettu yhteensä 7129. Ulkomailta joukkueita on 24 ja kisapassilaisia 172.

Power Cup pelataan Hämeenlinnan Urheilupuistossa, ns. Pullerin kentillä, noin kaksi kilometriä Hämeenlinnan keskustasta. Alueelle on jo alkuviikosta pystytetty lähes 300 pelikenttää, osa on luonnon nurmea ja osa keinonurmea.

Kisa-alueelle nousee myös vilkas ja monipuolinen Power-tori kauppoineen, kioskeineen ja tapahtumalavoineen. Turnausvieraille on Hämeenlinnassa selvästi enemmän mielenkiintoista ohjelmaa kisa-alueella kuin aiemmissa turnauksissa. Jokaisena turnauspäivänä on jotain erilaista, hauskaa ohjelmaa pelaajille.

Elenia Areena on Power Cupin kisakeskus ja ruokailut järjestetään viereisellä Säästöpankki Areenalla. Turnauksen osanottajat asuvat koulumajoituksessa ja kouluja on käytössä yhteensä 22.

- Puitteet ovat aivan loistavat. On kaksi isoa hallia ja kaikki kentät samalla alueella. Talkoolaisia on tulossa noin 600. Joukossa on lentopalloihmisten lisäksi muun muassa aktiivinen eläkeläisryhmä hoitamassa majoituskouluja ja Lammin vastaanottokeskuksesta tulee ihmisiä mukaan ruoanjakoon.

Turnauksen järjestelyissä Lentopalloliitto ja paikallisjärjestäjä HPK ovat saaneet hyvää tukea Hämeenlinnan kaupungilta ja Linnan Kehitykseltä. Panssariprikaati on myös vahvasti mukana Power Cupin järjestelyissä kenttienrakennuksesta live-musiikkiin kisa-alueella.

Turnauksen ensimmäiset pelit alkavat torstaina klo 12 ja illalla klo 19 nähdään Hämeenlinnan kauppatorilla kaikille avoimet avajaiset, joiden tähtiesiintyjä on nuorten suosikkiartisti Sanni. Avajaiset aiheuttavat jonkun verran liikennejärjestelyjä kauppatorin ympäristössä ja joitakin katuja joudutaan sulkemaan.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa