Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Nurmon Jymy ja Kauhavan Wisa mitalitaulukon kärjessä

12.06.2016

Nurmon Jymy ja Kauhavan Wisa nousivat mitalitaulukon kärkeen Power Cupissa Hämeenlinnassa.

Jymy otti kolme kultaa, yhden hopean ja yhden pronssin. Wisa saalisti kaksi kultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssin. Kaikkiaan 41 seuraa pääsi mitaleille ja 16 seuraa sai vähintään yhden mestaruuspokaalin. Kahden mestaruuden seuroja olivat virolainen Rakveren urheilukoulu ja salolainen Rikalavolley.

Hämeenlinnan Power Cup sujui todella mainiosti ja puitteet turnauksen järjestämiselle olivat erinomaiset.

- Turnaus on mennyt ihan hirvittävän hyvin. Ihmiset ovat olleet todella iloisia ja tyytyväisiä, Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri sanoi turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina.

- Missään aiemmassa turnauksessa, joissa olen ollut mukana, ei ole tullut näin vähän valituksia. Täällä ei ole ollut mitään kohtaa, joka ei olisi toiminut. Ainoa miinus oli ensimmäinen kilpailupäivä torstai, kun kova tuuli oli harmina. Pelit pystyttiin kuitenkin pelaamaan ja se on tärkeintä.

- Monet täällä ensimmäistä kertaa olleet ihmiset ovat ihmetelleet kuinka uskomattoman hieno tapahtuma tämä on. He ovat kehuneet kuinka hyvin ja fiksusti nuoret täällä käyttäytyvät ja kuinka kilttejä he ovat, eivät etuile, eivätkä töni jonoissa.

- Tulospalvelu on täällä toiminut erittäin nopeasti, varmaan nopeammin kuin ikinä ja kännyköille tehty tulospalvelun sovellus on saanut paljon kiitoksia joukkueilta.

- Myös Power Cupin turnausalueen keskipisteeksi noussut Power-tori on sellainen, jota ei ikinä ole ollut. Joka päivä on ollut vaihtelevaa ohjelmaa ja viihdettä lapsille. Meillä oli ryhmä Haaga-Helian opiskelijoita, joilla oli vapaat kädet suunnitella hupiohjelmaa osanottajille. Myös paikallisesta HAMK:istä oli opiskelijoita mukana. Oli hienoa, että nuoret suunnittelivat ohjelmaa nuorille. Toivon että näin on jatkossakin.

- Erityiskiitos pitää antaa myös Panssariprikaatille, jonka upea varusmiessoittokunta ja Panssarinyrkki-bändi esiintyivät kolmena päivä powerilaisille. Panssariprikaatista saatiin myös varusmiehiä talkoolaisiksi turnaukseen.

Lapin Susien E-tytöt saivat
palkinnon hyvästä urheiluhengestä

Olteri-kilta palkitsi perinteiseen tapaan C-ikäisten parhaat suomalaiset joukkueet eli C-pojissa Kauhavan Wisan ja C-tytöissä Savonlinnan Ajon.

Aivan uutena huomionosoituksena Hämeenlinnan Power Cupissa palkittiin erityisen hyvää urheiluhenkeä osoittanut joukkue, joksi nimettiin Ivalosta asti turnaukseen saapunut Lapin Susien E-tyttöjen tsemppisarjan joukkue valmentajanaan Riku Kontsas. Lentopalloliiton aluepäälliköt tekivät valinnan.

- Täällä olisi varmasti ollut satoja tämän tunnustuksen ansaitsevaa joukkuetta. Lapin Susien joukkueella on positiivinen valmentaja ja hyvä henki. Heillä oli matkaa Hämeenlinnaan noin 1000 kilometriä ja nyt palkintojenjaon jälkeen odottaa 14 tunnin bussimatka kotiin, kertoi aluepäällikkö Teemu Niemelä.

Seuraavaksi Vantaalle
ja Kuopioon

Seuraava Power Cup on Vantaalla ensi vuonna ja sen jälkeen turnataan Kuopiossa 2018. Vantaan turnauksen järjestäjiä oli paikalla ottamassa oppia ja Kuopiosta myös.

- Täällä oli muun muassa Kuopion kaupungin edustajia seuraamassa turnausta. On erinomaista, että he näkevät jo nyt millainen tämä turnaus on ja tietävät mitä se olosuhteilta ja järjestelyiltä vaatii, Päivi Harri kertoi.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa