Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Power Cup 2016 päättäjäiset

12.06.2016

Auringon paistaessa väkeä kokoontui Power-torille päättäjäisiin ja palkintojen jakoon.

Tunnelma päättäjäisissä oli iloinen, mutta samalla myös haikea. Neljä päivää kestänyt turnaus olisi nyt ohi ja kotimatka edessä. Ennen kotiinlähtöä oli kuitenkin edessä palkintojen jako.

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja kiitti kaikkia turnaukseen osallistuneita, joukkueita, tukijoukkoja ja järjestäjiä. Tämä on ollut ikimuistoinen turnaus. Virallisessa pillinluovutuksessa järjestävän seuran Annina Antikainen luvutti järjestelyvastuun ensi vuodelle Ari Koskenojalle.

Viimein päästiin palkintojenjakoon, jota nuoret lentopalloilijat kovasti jo odottivatkin. Ensimmäisenä aluepäälliköt halusivat luovuttaa pokaalin joukkueelle, joka on koko kisojen ajan osoittanut parasta joukkuehenkeä. Palkinnon sai Lapin Suden E-tyttöjen tsemppi-sarjan joukkue, jolla on ollut hyvä henki ja fiilis sekä positiivinen valmentaja.

Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkittiin mitaleilla ja voittajajoukkue pokaalilla. Palkintoja olivat jakamassa naisten tämän vuoden Suomen mestari joukkueesta HPK:sta Michaela Madsen, Noora Venho, Oona Yli-Pekkala sekä Pihla Pelkiö. Lavalla nähtiin upeita tuuletuksia!

Nähdään ensi vuonna Vantaan Myyrmäessä 8. - 11.6.2017!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa