Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Tunnelmia kenttien laidalta

10.06.2016

Kiertelin ympäri Pullerin kenttiä katselemassa pelejä sekä fiilistelemässä Power Cup tunnelmaa. Kentiltä kuului kannustushuutoja ja onnistumisen riemua.


Kurikan Ryhdin E-pojat, Veeti, Teemu ja Joona juuri voitetun pelin jälkeen.

Pelaajien ja valmentajien lisäksi alueella oli muita huoltojoukkoja sekä katsojia. Ihmisiä oli todella paljon. 

Yhden kentän laidalla istui Karkkilan Poikien C-tyttöjoukkue. Valmentaja Reija Ahlsted kertoi, että tytöt ovat vielä D-tyttöjä mutta ovat mukana C-tyttöjen tsemppisarjassa. Vaikka kaikki kolme peliä ovat tähän mennessä päättyneet tappioon on tytöillä silti ollut mukavaa. Ja se kyllä näkyi iloisissa ilmeissä. Seuraavan pelin he aikovat kuulemma voittaa. Toivottelin tsemppiä peliin ja jatkoin matkaani.

Vähän matkan päässä tyhjällä kentällä näin kaksi tyttöä pallottelemassa. Milja ja Kukka kertoivat että pelaavat Kempeleen Keltaisen E-tytöissä. Tytöillä oli eilen ollut kahdeksan tunnin bussimatkan Hämeenlinnaan. Vaikka matka olikin pitkä, oli heillä kuulemma todella kivaa yhdessä. Torstai-illan avajaisissa heidän mielestään parasta oli Sanni! Tytöt kertoivat, että joukkueella oli tällä hetkellä tuomarivuoro ja seuraava peli alkaisi vasta tunnin päästä. Sitä odotellessa oli hyvin aikaa pallotella. 

Elenia Areenan vieressä ensiapupisteellä tapasin ensihoitaja Tuija Loukimon. Tällä hetkellä pisteellä oli hiljaista mutta näiden kahden päivän aikana on sattunut useampia nilkka, polvi ja sormivammoja. "Niitä normaaleja lentopalloon kuuluvia loukkaantumisia." Tuija kertoi. Hän itse on HPK:n naisten liigajoukkueen hieroja ja huoltaja, eli laji on ennestään todella tuttu. Ensiapu pisteellä on koko ajan 15-20 henkilöä töissä, joten vaikka pelin tiimellyksessä sattuu ja tapahtuu, on apu lähellä. 

Palasin takaisin kenttien sekaan kävelemään ja katselemaan. Kolme poikaa pallotteli niin iloiset ilmeet kasvoilla, että varmasti oli juuri voitettu peli takana. Ja näin olikin. Kurikan Ryhdin E-pojat Veeti, Teemu ja Joona kertoivat että äskeinen tiukka peli Kuopiota vastaan päättyi lopulta Kurikan voittoon. Kysyin pojilta mikä on parasta lentopallossa. Vastaus oli selvä: " Se että saa nöyryyttää vastustajia ja pelata kivojen joukkuekavereiden kanssa!" Pojat ovat pelanneet lentopalloa vasta vuoden mutta selvästi ovat löytäneet oman lajin. 

Kävelin muutaman kentän eteenpäin ja jäin katselemaan käynnissä olevaa poikien peliä. Kentän laidalla oli Kempeleen Lentopallon huoltojoukkoja. Ulla Mäkelä kertoi poikansa olevan juuri käynnissä olevassa pelissä mukana. "Äitinä olen huolehtinut poikien vaatetuksesta, ruokailuista ja aikaisin nukkumaan menemisestä." Kun kysyin mikä on parasta lentopallossa, kertoi Ulla että joukkueessa pelaaminen sekä varsinkin poikien kehittyminen lajissa. 

Tuo pelaamisen riemu oli käsin kosketeltavissa. Voi kun itsekin pääsisin kentälle mukaan pelaamaan. 

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa