Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Urheilumuseo tulee näyttelyrekalla Fortum Power Cupiin

06.04.2017

Viime vuoden tapaan myös Vantaan Fortum Power Cupiin tulee kisa-alueelle paljon mielenkiintoista oheisohjelmaa, josta kerromme tarkemmin kevään mittaan. Power-torille tulee muun muassa Urheilumuseon näyttelyrekka, joka on paikalla torstaina ja perjantaina.


Tämä on havainnekuva siitä, miltä Urheilumuseon näyttelyrekka tulee näyttämään.

Urheilumuseo pakkaa näyttelyrekkaan reilut sata vuotta suomalaista olympiahistoriaa ja kiertää ympäri Suomea kesällä 2017.

Elämyksellisessä näyttelyssä voi kokea olympiaurheilumme hienoimpia hetkiä ja nähdä Urheilumuseon kokoelmien helmiä. Esillä on välineistöä lukuisilta olympiaurheilijoilta, olympiasoihtuja ja paljon muuta.

Näyttely ei keskity ainoastaan menneisyyteen vaan katsoo myös tulevaisuuteen. Mukana on perinteisten suosikkien lisäksi uusia olympialajeja, kuten skeittaus.

Filmikooste vie aikamatkalle menneiden kisojen tunnelmiin ja olympiavisassa voi testata omat tietonsa. Näyttely sopii kaikenikäisille ja on kävijöille ilmainen. Urheilumuseo renkailla -näyttelykiertue lähtee liikkeelle Helsingin Narinkkatorilta 15.5.2017.

Urheilumuseo toteuttaa näyttelykiertueen yhteistyössä Suomen Olympiakomitean, Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Olympia-Akatemian kanssa. Kiertuetta ovat tukeneet Kansainvälisen Olympiakomitean Olympic Solidarity -rahasto, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä LähiTapiola. Kiertue on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Lue lisää nettisivuilta ja Facebookista:

Nettisivut

Facebook

Urheilumuseo renkailla/Fortum Power Cupin tapahtumasivu Facebookissa

Sosiaalisen median tunniste on #urheilumuseorenkailla

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa