Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Vantaalla kisataan 865 joukkueen Fortum Power Cup

05.06.2017

Vantaalla 8.-11. kesäkuuta järjestettävä maailman suurin junnulentisturnaus Fortum Power Cup kerää jälleen upean määrän lasten ja nuorten lentopallojoukkueita pelaamaan ja nauttimaan hienosta turnauksesta sekä viihtymään kavereiden kanssa.


Päivi Harri (vas.), Ulla Ruuskanen ja Ari Koskenoja odottavat jo innolla Fortum Power Cupin alkua.

Turnaukseen ilmoittautui 865 joukkuetta. Kisapasseja lunastettiin noin 7000 kappaletta. Ensimmäinen Power Cup pelattiin vuonna 1985, joten nyt järjestetään jo 33. turnaus. Ensimmäistä kertaa turnaus järjestetään Vantaalla.

- Kahden vuoden valmistelurupeama on huipentumassa. Yli seitsemänsataa talkoolaista on mukana ja hyvässä hengessä on tehty töitä järjestävien seurojen talkoolaisten kanssa, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, Ari Koskenoja, joka on myös Korson Vedon puheenjohtaja.

Fortum Power Cup järjestetään lentopalloseurojen ja Lentopalloliiton yhteistyöllä.

- Kokenut tapahtumaorganisaatiomme on hyvässä vauhdissa ja kaikki valmistelut ovat hyvällä mallilla. Säätä pikkuisen jännitämme, mutta powerilaiset ovat tottuneet jo aiempina vuosina pelaamaan sateessa, Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri sanoo.

Myös Vantaan kaupunki on vahvasti mukana tapahtumassa.

- Lasten ja nuorten liikuttaja Vantaa on erinomainen kaupunki jättimäiselle lentisturnaukselle. Vantaalla liikuntapaikat ovat joukkoliikenteen takia helposti saavutettavissa, Vantaan kaupungin projektipäällikkö Ulla Ruuskanen toteaa.

Vantaan Fortum Power Cupin pelit pelataan Myyrmäen Urheilupuistossa ja Vapaalanaukeella.
Myyrmäen Urheilupuisto on Power Cupin pääkisa-alue. Pelikentät sijoitetaan yleisurheilukentälle, Myyrmäki-halliin, jalkapallostadionille ja sen viereiselle hiekkakentälle. Myyrmäki-hallissa pelataan sisätiloissa tekonurmikentillä. Paljon kenttiä on myös Vapaalan alueella reilun kilometrin päässä. Ruokailut ovat Energia Areenalla Myyrmäessä. Varsinaisen pelialueen ohella turnaus näkyy ympäri Vantaata, sillä pelaajat majoittuvat eri puolilla kaupunkia sijaitseville kouluille.

Tämän vuoden Power Cupin järjestävät Suomen Lentopalloliitto sekä Blues Volley, Espoo Lentis, Keimolan Kaiku, Korson Veto, Naarasleijonat, PuMa-Volley ja Vantaan Lentopallo. Tapahtuma työllistää noin 700 talkoolaista. Yleisö on tervetullut Myyrmäkeen seuraamaan turnauksen lukuisia otteluita ja nauttimaan letkeästä kisatunnelmasta. Paikalle kannattaa saapua julkisilla kulkuvälineillä.

JVG täräyttää turnauksen alkutahdit

Vantaan Fortum Power Cupin avajaisten pääesiintyjänä torstaina nähdään tänä vuonna huikeaa suosiota niittävä helsinkiläinen rap-duo JVG. Jaren ja VilleGallen muodostama yhtye nousi julkisuuteen vuonna 2011 ja on siitä saakka kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta suuremmaksi.

Urheilumuseon rekka ja paljon muuta hauskaa

Viime vuoden tapaan myös Vantaan Fortum Power Cupiin tulee kisa-alueelle paljon mielenkiintoista oheisohjelmaa. Power-torille tulee myyntipisteiden lisäksi muun muassa Urheilumuseon näyttelyrekka, joka on paikalla torstaina ja perjantaina. Urheilumuseo pakkaa näyttelyrekkaan reilut sata vuotta suomalaista olympiahistoriaa ja kiertää ympäri Suomea kesällä 2017.

Myyrmäessä järjestetään myös Santahaminassa palvelevien urheilujoukkojen valatilaisuus torstaina klo 14 – tietysti sotilassoittokunnan reippaan musiikin säestyksellä.

Fortum Power Cupin kisapassilaiset pääsevät nautiskelemaan kansainvälisestä huippulentopallosta Helsingissä Hartwall Arenalla, missä Suomen miesten maajoukkue pelaa samaan aikaan Maailmanliigan kotiturnauksessa Australian, Kiinan ja Slovakian kanssa.

Matkapuhelinsovelluksella näppärästi tietoa

Viime vuonna suureen suosioon noussut Power Cupin matkapuhelinsovellus on tänäkin vuonna käytössä ja sen kautta saa näppärästi tietoa esimerkiksi otteluohjelmista ja tuloksista.

Sovellus on ladattavissa sekä Androidille, Iphonelle että Windowsin puhelimiin. Sillä saa omaan kännykkään mahtavasti tietoa suoraan kentän laidalle. Ja voivathan sitä käyttää pelaajien vanhemmat ja kaveritkin kotipuolessa.

Fortum Power Cup netissä ja sosiaalisessa mediassa

Netti - www.powercup.info
Facebook - PowerCup
Twitter - Power_Cup
Instagram - power_cup
Snapchat - power_cup

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa