Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Vierailijapassilla tuleva: tilaa HSL:n lippu etukäteen

27.03.2017

Fortum Power Cupin kisapassin hankkineet osallistujat saavat käyttöönsä HSL:n matkakortin, jolla voi matkustaa koko kisojen ajan torstaista sunnuntaihin.

Myös vierailijapassilla kisoihin suuntaavien kannattaa saapua paikalle joukkoliikenteellä, sillä Myyrmäen urheilupuiston läheisyydessä ei ole parkkitilaa henkilöautoille.

Vierailijapassilla tuleva voi tilata vuorokausiliput etukäteen kotiin kuljetettuna HSL:n verkkokaupasta osoitteesta http://verkkokauppa.hsl.fi/suosittelemme/vuorokausilippu-1-7-vrk  .

Jos liikut esimerkiksi Vantaalta Myyrmäen urheilupuistosta Hartwall Arenalle Helsinkiin, tarvitset seutulipun. Leimaa lippu ensimmäisellä käyttökerralla näyttämällä sitä lukijalle ja pidä lippu aina mukanasi matkustaessasi. Lipputilausten toimitusaika HSL:n verkkokaupasta on 5–10 vuorokautta eli ehdit vielä hyvin tilata liput kesäkuuksi.

Paikan päällä lippuja voi ostaa raitiovaunujen ja bussien kuljettajilta, lipunmyyntiautomaateista tai HSL:n myyntipisteistä kuten R-kioskeilta (vuorokausiliput). Lisäksi voit ostaa kertalippuja myös kännykällä lataamalla puhelimeesi HSL Mobiililippu -sovelluksen. Sovelluksen voit ladata maksutta puhelimeesi kaikista sovelluskaupoista. Lipun voit maksaa Visa tai Mastercard-maksukortilla (debit tai credit) tai puhelinlaskulla.

Unohda siis parkkihuolet ja hyppää HSL:n kyytiin – HSL liikuttaa meitä kaikkia!

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa