Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Vuoden 2019 Power Cup Rovaniemellä

25.05.2017

Lentopallon nuorten jättiturnaus Power Cup järjestetään Rovaniemellä vuonna 2019. Lentopalloliiton hallitus myönsi turnauksen järjestelyoikeudet Woman Volleylle. Turnauksen teemana on yöttömän yön Power Cup.

- Tosi innoissaan ollaan ja erittäin hyvällä mielellä lähdetään järjestämään Power Cupia. Meillä on jo selkeät visiot siitä, mitä lähdetään tekemään, Woman Volleyn puheenjohtaja Terhi-Maria Mäkikyrö sanoo.

- Me aiomme tuoda turnaukseen lisää elämyksiä ja luontoaktiviteetteja. Ajatuksena on myös, että pelataan pitkälle iltaan ja vanhimmat juniorit vaikka yöhön asti. Se jää varmasti junnuille mieleen.

- Säähän me emme pysty vaikuttamaan ja se on sitten mitä se on. Nytkin täällä on vielä lunta maassa, Mäkikyrö kertoo. Tosin kevät on ollut koko Suomessa tänä vuonna poikkeuksellisen kylmä.

Power Cup on järjestetty Rovaniemellä kerran aiemminkin eli vuonna 2004, jolloin mukana oli 803 joukkuetta eli noin 7000 pelaajaa.

Woman Volleylla on turnauksesta paikallinen päävastuu, mutta talkoolaisia tarvitaan runsaasti seuran ulkopuoleltakin. Rovaniemen kaupunki tulee myös olemaan vahvasti mukana hankkeessa.

Turnauspaikkana on Santasport Lapin Urheiluopisto lähialueineen Ounasvaaralla. Pääpelialueena on Santasportin campus eli Ounashalli, Urheiluhalli, jalkapallokenttä ja Rommelinkenttä. Lisäalueena on 1-2 muuta pelipaikkaa. Ruokailu tapahtuu Lappi-Areenalla.

Campusalueen keskelle on suunnitteilla Power-Tori lappilaiseen malliin ja Ounasvaaran luontoaktiviteetit ovat myös vieressä.

Lentopalloliitolle Power Cupin paluu Rovaniemelle on ilon aihe.

- On tosi kivaa, että Power Cup säilyy vahvasti koko valtakunnan tapahtumana ja, että vuonna 2019 lähdetään taas pohjoiseen, Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri sanoo.

- Rovaniemellä on tehty hyvää työtä ja siellä on hyvin innostunutta ja vireää toimintaa. On mukava myöntää turnaus seuralle, joka on niin innoissaan sen järjestämisestä.

- Kovasti minua viehättivät myös suunnitelmien elämyksellisyys ja halu tehdä erilainen, luonnonläheinen ja rauhallinen Power Cup. Ounasvaara on myös tosi hieno alue turnaukselle, Harri toteaa.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa