Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Et ole yksin -hanke mukana Power Cupissa

08.06.2018

Oletko joskus kokenut urheilun parissa epäasiallista käytöstä, kiusaamista, seksuaalista häirintää tai väkivaltaa? Et ole yksin -hanke on silloin sinua varten.

Väestöliiton erityisasiantuntija Kirsi Porras ja asiantuntija Saara Ruotsalainen ovat lauantaina paikalla Kuopio-hallissa ja heidän kanssaan voit käydä juttelemassa Et ole yksin -hankkeen osastolla. Siellä on myös jaossa materiaaleja (julisteita, esitteitä ja postikortteja), joita voit viedä mukanasi oman seurasi käyttöön.

Et ole yksin on Väestöliiton ja urheilujärjestöjen luoma uusi palvelu, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä epäasiallista käytöstä ja häirintää urheilussa.

Palvelu tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Palvelussa ovat tällä hetkellä mukana Jääkiekkoliitto, Koripalloliitto, Lentopalloliitto, Olympiakomitea, Palloliitto, Salibandyliitto, Uimaliitto, Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ja Voimisteluliitto. Hankkeen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Palvelu löytyy osoitteesta www.etoleyksin.fi. Puhelin päivystää numerossa 0800 144644 ma-ti 14-17.30 ja chat ke-to 14-17.30 (etoleyksin.fi). Palvelu on toteutettu Veikkauksen tuella.

Lue lisää Et ole yksin -tukipalvelun sivuilta.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa