Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Isac Elliotin esiintyminen huipensi avajaiset

08.06.2018

Power Cupin avajaiset Kuopion torilla vietiin läpi varsin sateisessa säässä, mutta ei se paljon tahtia haitannut, varsinkin sitten kun Isac Elliot tuli lavalle.


Vilppulan Tähden D-tytöt pääsivät tapaamaan Isac Elliotia juuri ennen Power Cupin avajaisia Kuopion torilla.

Ennen odotettua esiintymistään Isac Elliot tapasi pieniä lentopalloilijoita, kun bäkkärille pääsivät Power Cupin videokilpailun voittaneet Vilppulan Tähden D-tytöt. Maailmalla menestystä niittäneen popparin nimikirjoitukset ja yhteiskuvat olivat haluttua tavaraa. Nimmareita pyydettiin niin julisteisiin kuin kisapasseihinkin.

Josefiina, 12, oli yksi videon tekijöistä. Hänen mukaansa tapaaminen Isac Elliotin kanssa ei kuitenkaan mennyt itse tapahtuman edelle, vaan myös lentopalloturnausta odotettiin yhtä paljon.

- Aika kivaa, arvioi joukkuekaveri Fanni, 11, tapaamista idolin kanssa.

- Parilla keikalla olen käynyt, mutta en ole päässyt juttelemaan aikaisemmin.

Josefiina toivoi ennakkoon, että ohjelmistoon kuuluisi suosikkikappale Lipstick. Kappale villitsikin illan edetessä yleisön. Myös Kempeleen Lentopalloilijoiden Milla, 10 ja Emma, 11, nauttivat keikasta täysin siemauksin. Musiikki upposi kuitenkin myös poikiin. Napapiirin Pallokettujen 16-vuotias Jami Törrö totesi, että parasta keikassa oli se, että kappaleita sai laulaa mukana.

Yleisöön mahtui myös muita kuiten powerilaisia. 18-vuotias Sinja Suni ja 16-vuotias Hanne Pitkänen tulivat keikalle Siilinjärveltä. Myös he tunnustivat kiljuneensa useiden muiden teinityttöjen tapaan yleisön joukossa.

- Tultiin muistelemaan vanhoja. Käytiin nuorempina Isacin keikoilla ja haluttiin nähdä, millainen meininki keikoilla on nykyisin, Suni kertoi.

- Oli energinen keikka. Luulin, että se olisi ollut lyhyempi setti, Pitkänen totesi.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa