Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Maajoukkuemiehet nuorten suosikkeja Kuopion onnistuneessa Power Cupissa

10.06.2018

Miesten maajoukkueen valmentajat ja pelaajat antoivat monille lapsille kivoja kokemuksia ja mukavia muistoja Kuopion Power Cupista. Yhteiskuvat ja nimikirjoitukset olivat haluttuja muistoja kaikin puolin onnistuneessa turnauksessa.


Sodankylän Tähti-Volleyn 6-vuotias Laura Mikkola saa kisapassiinsa Tuomas Sammelvuon nimikirjoituksen.

- On ollut tosi kivaa, että täällä on ollut miesten maajoukkueen pelaajia ja valmentajia paikalla. Junnut ovat päässeet juttelemaan heidän kanssaan ja ottamaan kuvia, Lentopalloliiton tapahtumapäällikkö Päivi Harri sanoo.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon ja apuvalmentaja Janne Heikkisen lisäksi kentillä ja Kuopio-hallissa nähtiin maajoukkuepelaajista ainakin Akseli Lankinen, Samuli Kaislasalo, Lauri Kerminen, Eemi Tervaportti ja Lelu Ojansivu. Ex-maajoukkuepelaajista mm. Olli Kunnari, Konstantin Shumov ja Jukka Lehtonen ovat viihtyneet kisa-alueella, Lehtonen tosin turnauksen kenttäpäällikkönä. Ojansivu on ollut paikalla koko Power Cupin ajan oman yrityksensä pisteellä ja hänestä on otettu varmaan satoja yhteiskuvia lasten kanssa.

Kuopion Power Cupin paikallispäällikkö Niina Pirskanen on todella tyytyväinen turnaukseen.

- Asiat ovat menneet hyvin eteenpäin koko turnauksen ajan. Ihmiset ovat venyneet ja tehneet pitkää päivää. Turnaukseen on tullut talkoolaisia, jotka eivät ole edes ilmoittautuneet etukäteen. Monet pitkän linjan lentopalloihmiset ovat olleet ihastuneita siihen, että talkoolaisiksi on tullut sellaista porukkaa, jolla ei ole lajitaustaa. Ihmisten sitoutuminen on ollut liikuttavaa, Pirskanen kehuu.

- Kuopio-halli on saanut hyvää palautetta. Tapahtumatorilla on ollut paljon toimintaa ja myyntipisteitä sekä myös tietoa eri asioista ja kumppaneilta. Pienillekin lapsille on ollut sisältöä ja tekemistä. Voi vitsi miten hieno oli myös lauantain disco, varsinkin nuorempien osalta. Miten ihanaa meininkiä.

Harri ja Pirskanen kehuvat myös Kuopion kaupunkia sen isosta panoksesta turnauksen onnistumiseen.

- Kuopion kaupungilla on ollut hyvä asenne kaikkeen tekemiseen. Kaupungin porukka teki hyvän pohjatyön ja kentät ovat kestäneet hyvässä kunnossa, Pirskanen sanoo.

Power Cupin järjestäminen on tuttua puuhaa Pirskaselle, koska hän on ollut jo aiemmin mukana Lahdessa järjestetyissä kahdessa Power Cupissa. Myös muilla kuopiolaisilla lentopalloihmisillä on hyvää kokemusta vastaavanlaisista kisoista.

- Kuopiossa on pitkät perinteet isojen lentopalloturnausten järjestämisessä ja täällä kyllä tiedetään, miten ne tehdään. Kyllä me otetaan Power Cup uudelleenkin tänne, jos saadaan, Pirskanen vakuuttaa.

Seuraava Power Cup järjestetään ensi vuonna Rovaniemellä ja vuonna 2020 vuorossa on Salo.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa