Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Tulospalvelu harppoo uuteen aikaan

08.06.2018

Power Cupin tulospalvelussa alkoi Kuopiossa uusi aika. Ensimmäistä kertaa on käytössä mobiilipöytäkirja, jota ylläpidetään kännykällä tai tabletilla. Sen ansiosta otteluita voi seurata reaaliajassa piste pisteeltä ja lopputulos näkyy heti pelin päätyttyä.


Avauspäivän vesisateessa kovia kokenut paperinen pöytäkirja on ensi vuonna historiaa. Silloin käytetään kaikissa sarjoissa mobiilipöytäkirjaa.

Tänä vuonna mobiilipöytäkirjaa käytetään vain osassa sarjoja, mutta ensi vuonna se on kaikissa sarjoissa. Kuopiossa lähinnä N22-, A-, B- ja C-nuorten sarjoissa on mobiilipöytäkirjat, ja näille sarjoille ei enää tulosteta valmiita ottelupöytäkirjoja. Mikään ei estä mobiilipöytäkirjan käyttöä muissakaan sarjoissa.

Torstaipäivän ja perjantain aamupäivän otteluista lähes kolmasosassa käytettiin mobiilipöytäkirjaa.

- Homma on pelittänyt hienosti. Mitään ongelmia ei ole ollut, Lentopalloliiton kilpailupäällikkö Jari Lankinen kertoo.

Ainoa pieni tekninen haaste on ollut otteluiden päättäminen mobiililaitteella. Ottelu ei välttämättä kirjaudu loppuneeksi järjestelmään.

- Ei siitäkään ongelmia tule. Kaikki tulokset kirjautuvat oikein ja me voimme täällä kilpailutoimistossa päättää pelit, sanoo järjestelmän kehittäjän, Torneopalin toimitusjohtaja Panu Hiltunen.

Turnauksen alku on paljastanut sellaisen mielenkiintoisen seikan, että tyttöjen sarjoissa on käytetty mobiilipöytäkirjaa paljon enemmän kuin poikien sarjoissa. Joissain tyttöjen sarjoissa on päästy jopa 100 prosenttiin.

Ensi vuonna Power Cupissa siirrytään kaikissa sarjoissa mobiilipöytäkirjan käyttöön. Tulospalvelupisteet kenttäalueilta poistuvat ja niiden tilalle tulevat neuvontapisteet.

Torstain sateella pöytäkirjan pitäminen oli aika haastavaa sekä paperilla että mobiililla. Siinä saattoivat sekä ottelupöytäkirjat että kännykät kastua. Molemmat kannattaa suojata ja pitää ne esimerkiksi läpinäkyvässä muovipussissa tulosten kirjaamisen ajan.

Jotta voit seurata Power Cupin tuloksia ja muita palveluita omalta mobiililaitteeltasi, voit ladata siihen Power-äpin. Se löytyy Android- ja iOS-puhelimien sovelluskaupasta nimellä Power Cup. Tuloksia voit seurata myös netin kautta https://powercup.torneopal.fi/

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa