Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Nonstop-bussit

13.02.2019

Rovaniemen Power Cupin pelialueiden välillä kulkee busseja nonstoppina.

Ounasvaara kylpee helmikuisessa auringonvalossa - pakkasta 15 astetta! Tämä paikka on vajaan kilometrin kävelymatkan päässä Power Cupin nonstop-bussien kääntöpaikasta eli Lappi-Areenan parkkipaikalta.

Turnauksen aikana pelialueiden välillä kulkee kuuden nonstopin ketju, eli vuoroväli on luokkaa 10 minuuttia - siksi aikataulujakaan ei erikseen laadita. Ajoaika yhteen suuntaan on suunnilleen 10-15 minuuttia.

Ensimmäiset bussit starttaavat kunakin päivänä puolitoista tuntia ennen ensimmäisiä pelejä, ja lopettavat kulkemisen noin tunti viimeisten pelien jälkeen. Ja ajavat koko ajan todellakin nonstoppina - päivän aikana ei taukoja tule. Kuljettajat toki pitävät lakisääteiset taukonsa, mutta ne lomitetaan niin, että busseja kulkee koko ajan.

Seurojen omia busseja toki myös pääsee Santasportin alueelle, joten niitä kannattaa tietysti myös käyttää mahdollisuuksien mukaan.

Bussit starttaavat aamuisin majoituskouluilta, joilla majoittuu pelipaikkakuljetuksen tilanneita joukkueita. Tästä tarkennuksia myöhemmin keväällä, kunhan majoituspaikat seuroittain ja joukkueittain ovat selvillä.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa