Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Riia Martinoja Power Cupin vetäjäksi

18.04.2019

Riia Martinoja on nimitetty Lentopalloliittoon Rovaniemen Power Cupin tapahtumajohtajan tehtävään ostopalveluna oman yrityksensä kautta. Martinoja on jo aiemmin urallaan vastannut useiden vuosien ajan Power Cupin järjestelyistä liitossa.

Martinoja oli mukana järjestämässä Power Cupia vuosina 2001-2009, joista neljä viimeistä vuotta päävastuullisena toimihenkilönä.

Martinoja on muutenkin todellinen Power Cupin veteraani. Hän pelasi itse turnauksessa ensimmäisen kerran 6-vuotiaana vuonna 1989 Raisiossa ja sen jälkeen joka vuosi niin pitkään kuin ikä salli. Valmentajana hän oli turnauksessa vuosina 2010-2015.

- Monelta kantilta on tullut Power Cupia seurattua. Vantaalla 2017 olin vielä turistina katselemassa turnausta, Martinoja kertoo.

Rovaniemen Power Cupin vetäjän paikka jäi auki, kun tapahtumapäällikkö Päivi Harri jäi pois liiton palveluksesta.

- Kun näin iso muutos tulee näin lähellä Power Cupia, niin siitä on etua, että se on tuttu tapahtuma ja pystyn kokemuksellani hyppäämään liikkuvaan junaan.

- Tosi innostavaa on tulla mukaan, kun voin auttaa ja uskon järjestelyjen olevan hyvällä mallilla Päivi Harrin ja Rovaniemien paikallisjärjestäjien toimesta.

- Tapahtumien johtamisesta ja kehittämisestä on minulle tullut vuosien aikana paljon uutta osaamista ja kokemusta. On mukava antaa jotain takaisin sille tapahtumalle, josta olen kasvanut tähän tapahtumamaailmaan.

- Tapahtumajohtaminen on yksi osa-alue, mitä teemme oman yritykseni Rivents Oy:n kautta. Tapahtumien johtaminen, konseptointi, tuottaminen ja myynti ovat tärkeimmät osa-alueet, Martinoja kertoo.

Lentopalloliitossa ollaan todella tyytyväisiä Martinojan saamisesta Power Cupin vetäjäksi,

- Oli hienoa, että saimme Poweriin mukaan Riian, joka on alallaan aivan ehdotonta huippua. Ja tietysti on tässä vaiheessa todella arvokasta, että tapahtuman hyvin tuntevana hän pystyy tulemaan täydessä vauhdissa mukaan järjestelyihin, Lentopalloliiton uusi toimitusjohtaja Seppo Siika-aho sanoo.

Riia Martinoja toimi aiemman Lentopalloliiton uransa jälkeen tapahtumapäällikkönä ja kehitysjohtajana Nuoressa Suomessa, toimitusjohtajana SLU Palveluissa sekä johtajana Valossa ja Suomen Olympiakomitean tapahtumayksikössä. Suomen Urheilugaalan pääsihteerinä hän aloitti maaliskuussa 2015 ja jatkaa siinä tehtävässä edelleen yrityksensä Rivents Oy:n kautta.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa