Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Rovaniemen Power Cupissa 48 seuraa mitaleille

09.06.2019

Rovaniemellä pelatussa nuorten jättiturnauksessa Power Cupissa peräti 20 seuraa ylsi mestaruuteen ja 48 seuraa mitaleille. Sarjoja oli kaikkiaan 24.

Mitalitaulukon kärkeen nousi virolainen Selver Tallinn kahdella kullalla ja kahdella hopealla. Kahden mestaruuden seuroja olivat myös JyväsLentis Jyväskylästä, Ploki Pihtipudas ja Someron Pallo. Nurmon Jymy otti kuitenkin suurimman määrän mitaleja, yhteensä viisi, joista yksi kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Rovaniemen Power Cup kesti neljä päivää, joiden aikana pelattiin 24 sarjassa noin 4000 ottelua liki 200 kentällä. Osa kentistä oli ulkona ja osa sisällä. Joukkueita oli mukana 680 ja pelaajia noin 6000.

Rovaniemellä järjestettiin 35. Power Cup. Seuraava turnaus on Salossa 4.-7.6.2020.

Rovaniemen Power Cup tarjosi nuorille pelaajille aivan ainutlaatuisia kokemuksia. Lauantai-ilta oli nimetty Yöttömän yön elämysfestareiksi. Pelaajille oli tarjolla monenlaista viihdettä, muun muassa rokkibändi, DJ, taikuri, maailman pisin letkajenkka ja cheer leaderien esityksiä. Kovin juttu oli kuitenkin, että nuoret saivat pelata lentopalloa pitkälle yöhön. Viimeinen ottelu päättyi vasta klo 1.30 sunnuntaiyönä.

Turnausta suosi todella upea kesäsää. Lämpötila oli joka päivä yli 20 astetta ja parhaina päivinä lähes 30 astetta. Turnauksen järjestäjät soittivat palokunnan paikalle kahtena kuumimpana päivänä ja turnausalueelle saatiin paloauto, joka suihkutti vilvoittavaa vettä kaikkien halukkaiden päälle. Ja lapsilla oli tietysti hauskaa.

Turnausalueelle oli tuotu myös iso kasa lunta, jossa saattoi käydä vilvoittelemassa tai vaikka tekemässä lumiukkoja.

Ja kun Rovaniemellä oltiin, niin tietysti myös joulupukki oli paikalla turnauksen avajaisissa ja päättäjäisissä sekä palkintojenjaossa. Joukkueet pääsivät myös ottamaan yhteiskuvia joulupukin kanssa.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa