Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Vuoden 2021 Power Cup myönnettiin Kauhavalle

10.05.2019

Lentopalloliiton hallitus päätti myöntää vuoden 2021 Power Cupin Kauhavalle, missä tapahtuma-alueena on PowerPark-huvipuisto ja nurmialueet sen ympärillä.

Turnauksen järjestäjinä ovat Alahärmän Kisa, Kauhavan Wisa, Kortesjärven Järviveikot ja Ylihärmän Junkkarit. Kisapäivät ovat 10.-13.6.2021.

Pohjalaisseurojen ohella 2021 Power Cupin järjestämisestä oli kiinnostunut Joen Juju Joensuusta, jonka laadukas hakemus sai myös kiitosta liiton hallitukselta.

- Tosi hienolta tuntuu, että meidät valittiin, ja otamme haasteen innolla vastaan, Alahärmän Kisan puheenjohtaja Juha Kärnä sanoo.

- Meillä on tavoitteena saada mukaan yli 1000 joukkuetta eli Power Cupin uusi ennätys. Länsi- ja Lounais-Suomi ovat lentopallovaltaista aluetta ja lähellä meitä.

- Tänne on tosi hyvät kulkuyhteydet maanteitse ja junalla. Härmän rautatieasemalta on kisapaikalle noin puolentoista kilometrin matka ja bussikuljetukset järjestetään sieltä majoituskouluille.

Kauhava on reilun 16 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. PowerParkista on 60 kilometriä Seinäjoelle ja 82 kilometriä Kokkolaan.
Tapahtumakeskus tulee sijaitsemaan PowerParkin alueella olevassa Palace-hallissa.

- Palace-halli on hehtaarin kokoinen monitoimi- ja urheiluhalli. Sieltä on F-junnujen kentille 100-150 metriä ja muiden sarjojen kentille 300-350 metriä.

Kaikki kentät ovat siis todella lähellä, eikä kuljetuksia kentiltä ruokailuihin tarvita.

- PowerPark-huvipuisto tarjoaa tietysti turnauksen osallistujille hienon mahdollisuuden rentoutua ja pitää hauskaa, Kärnä sanoo.

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho oli tyytyväinen molempien järjestäjäehdokkaiden hakemuksiin.

- Meillä oli vuoden 2021 Power Cupin valinnassa siinä suhteessa positiivinen ongelma, että valittavana oli kaksi erittäin hyvää vaihtoehtoa ja hyvin tehtyä hakemusta. Nyt päädyimme todennäköisesti vähän uudenlaiseen ja erilaiseen Poweriin Kauhavalla, mutta olisi kyllä hienoa nähdä tulevina vuosina Power Cup myös Joensuussa, missä tällaisen tapahtuman järjestämiseen on erittäin hyvät olosuhteet, Siika-aho sanoo.

Takaisin

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa