Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

Hyvä tietää ja huomioida jo tässä vaiheessa

Keräämme tälle sivulle vaiheessa olevia asioita, joita joukkueiden on hyvä huomioida turnausmatkaa suunnitellessaan. Asioita viedään koko ajan eteenpäin ja linkitämme isot kokonaisuudet niille kuuluville sivuille.

MATKAJÄRJESTELYT

 • VR:n yöjunamatkat varattavissa nyt. Turnauksen kannalta viimeinen yöjuna on perillä Rovaniemellä torstai aamuna klo 11.00.
 • VR:n päivämatkat tulevat myyntiin tiistaina 29.1. Olkaa aktiivisesti yhteydessä VR:n ryhmämatkatiimiin, ryhmamyynti(at)vr.fi. Kysynnän lisääntyminen vaikuttaa VR:n päätöksiin lisäkalustosta.

OTTELUAIKATAULUT

 • Otteluaikataulut pyritään tekemään mahdollisimman kiireettömiksi, jotta pääsette nauttimaan Rovaniemen mahtavista elämyksistä Lapin upeassa luonnossa. Tuhansien otteluiden aikatauluttaminen on kuitenkin haastavaa, joten posiviitinen suhtautuminen on kaiken a ja o. Jos aikuinen hermostuu, lapsi hermostuu.
 • Torstaina pelit alkavat klo 12.00. Pyrimme rakentamaan aikataulut niin, että yöjunalla matkaavat ehtivät peleihinsä.
  Miksi aikataulua ei voi siirtää?
  Pelien siirtäminen myöhemmäksi vaikuttaa loppupäivän aikatauluihin: ruokailuihin ja avajaisiin.
 • Lauantaina F-D-ikäiset pelaavat 9.00-17.00.
  A- ja N22-ikäiset pelaavat klo 10.00 alkaen ja C-B-ikäiset klo 12.00 alkaen aina keskiyöhön asti. Tämän voi kokea vain Rovaniemellä!

KULJETUKSET

 • Turnausalueella kulkee non stop bussi, joka kuuluu pelipassin hintaan. Sen tarkoitus on varmistaa, että joukkueet ehtivät pelistä ruokailuun ja takaisin peliin. Tämä linja kulkee Lapin Kansan kenttäalueen ja Santasportin välillä.
 • Joukkueet, joilla ei ole omaa bussia käytössään, voivat varata erilliskuljetuksen tulopäivänä rautatieasemalta pelipaikalle sekä majoituskouluilta pelipaikoille ja takaisin. Nämä kuljetukset ovat maksullisia ja lisää tietoa on tulossa ilmoittautumisen avautuessa 5.2.

ASUNTOAUTOT

 • Olemme saaneet jo kyselyitä asuntoautojen pysäköinnistä majoituskoulujen pihalla. Asiaa selvitetään ja tiedotetaan heti asian selvittyä.

HINNAT

 • Power Cupin hinnat on julkaistu ja ne löytyvät täältä.
 • Keskiviikon ja torstain välinen lisäyö maksaa 20 euroa/henkilö. Se on 5 euroa kalliimpi kuin viime vuonna, mutta sisältää torstain aamupalan lisäksi myös keskiviikon iltapalan.

Kannustamme kaikkia seuroja aktiiviseen varainhankintaan turnausmatkan mahdollistamiseksi. Etelästä katsottuna matka on pitkä Rovaniemelle. Voimme kääntää asian myös näin päin: Rovaniemeltä on joka vuosi pitkä matka Power Cupiin. Matka on tärkeä osa turnausta. Sen aikana on hyvä tutustuttaa ja hioa koko joukkue yhteen, keksiä tietovisailuja ja muuta yhteistä ohjelmaa. Maisemia voi aina ihailla bussin tai junan ikkunasta.

Power Cup -arpa on riskitön ja helppo tapa kerätä varoja. Myymättömät arvat voi palauttaa, mutta myydyistä arvoista seura saa jopa 4 euroa/myyty arpa.

Lue lisää Power Cup arvasta ja tilaa niitä myyntiin.

TURNAUSPAIDAT

 • Turnauspaidat tilataan ilmoittautumisen yhteydessä. Tilausta voi kuitenkin muuttaa aina 1.5. asti.
 • Rovaniemen t-paita on teknistä materiaalia ja kokojen mitat poikkeavat jonkun verran perinteisestä puuvilla t-paidasta. Käy katsomassa kokotaulukko, jotta oikean koon tilaaminen on helppoa.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa