Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

2. ilmoittautumisjakso alkaa 12.3.2019 klo 12:00

Ilmoittautumista varten tarvitset seuraavat tiedot:

Seurakoodi:
- saat seurakoodin, kun rekisteröit joukkueesi Power Cup -turnaukseen yllä olevan linkin kautta. Jos sinulla on jo seurakoodi, voit kirjautua suoraan järjestelmään yllä olevan linkin kautta

Joukkueen sarjataso:
- muissa ikäryhmissä kuin N22 ja A-nuoret on kaksi sarjatasoa eli supersarja ja tsemppisarja. Katso ohjeet sarjatason valintaan täältä.

Passimäärät ja tyypit:
- kisapassi on tilattava jokaiselle joukkueen jäsenelle (pelaajat, valmentajat, huoltajat) sekä myös bussikuskille (ilmainen), jos seuranne saapuu omalla bussilla ja bussikuski yöpyy ja syö joukkueen mukana. Jos samasta perheestä lähtee useampi osallistuja, ensimmäinen maksaa peruspassin ja muut perheenjäsenet maksavat edullisemman perhepassin. Vain viikonloppuna pelaavat joukkueet tilaavat viikonloppupassit. Selvitä siis etukäteen, montako passia ja mitä passityyppejä joukkueenne tarvitsee. HUOM! Ilmoittautumisjakson päätyttyä et voi enää muuttaa passien lukumäärää.

Bussikuskin ilmainen kisapassi oikeuttaa yöpymiseen koulumajoituksessa. Huomioithan, että ilmaisella kisapassilla ei voi toimia joukkueen valmentajana, huoltajana tai pelaajana. 

Lisäyön tarve:
- jos joukkueenne saapuu turnauspaikkakunnalle jo keskiviikkona ja yöpyy majoituskoululla, on joukkueen tilattava lisäyö jokaiselle yöpyjälle.

Kuljetukset

Joukkueitten on mahdollisuus ostaa maksullinen kuljetus, jos sillä ei ole omaa bussia tai autoa. Hinta 28 eur/henkilö. Tämä kuljetus tilataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Nimet ja syntymäajat:
- järjestelmään on ilmoitettava kaikkien osallistuvien pelaajien nimet sekä syntymäajat. Muiden joukkueen jäsenten kohdalla riittää pelkkä nimi.

Erityisruokavaliot:
- selvitä mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-allergiat ja kirjaa ne järjestelmään. Tämä on äärimmäisen tärkeää, jotta pystymme tilaamaan riittävän määrän ruokaa myös erityisruokavaliota noudattaville.

Majoituksen tarve:
- jokaiselle kisapassin ostaneelle varataan tilaustietojen mukaan majoituspaikka koulumajoitukseen. Mikäli joukkueenne tai osa joukkueesta yöpyy jostain syystä muualla kuin majoituskoululla, pyydämme ilmoittamaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kisapaidan koko:
- selvitä etukäteen, minkä kokoisia t-paitoja joukkueen jäsenet käyttävät. Nettisivuiltamme löydät kokotaulukon tämän vuoden kisapaidalle.

HUOM! Jos olet valinnut joukkuekohtaisen laskutuksen, lasku lähetetään automaattisesti joukkueen yhteyshenkilön sähköpostiin. Jos sen sijaan olet valinnut seurakohtaisen laskutuksen, seurayhteyshenkilön on tulostettava lasku suoraan ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tilauksen passimääriä ja -tyyppejä voi muuttaa kunkin ilmoittautumisjakson loppuun saakka. Ilmoittautumisjakson jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Muut tiedot (nimet, erityisruokavaliot, majoituksen tarve sekä kisapaidan koot) voi vielä täydentää / muokata ilmoittautumisjärjestelmässä 1.5.2019 saakka.

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa