Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

TULE KÄSIKSI JA JALOIKSI ROVANIEMEN POWER CUPIIN!

Väärtien (talkoolaisten) ilmoittautumislinkki avataan lähipäivinä!

Tapahtuma jättää sinuun pysyvän muistijäljen

10 000 ihmisen tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman sitoutuneita ja innokkaita talkoolaisia. Käsiä, jalkoja ja organisointikykyä tarvitaan monessa eri tehtävässä. Kaikki tehtävät ovat yhtä tärkeitä ja kaikki talkootyö on tervetullutta!

Mitä sinä saat tapahtumasta?

Oletko kenties opiskelija tai koululainen, joka haluaa saada työkokemusta suuren tapahtuman järjestämisessä? Pääset sisälle suurtapahtuman tuotantokoneiston ytimeen. Saat tehtäviä jotka voivat auttaa sinua työurallasi myöhemmin. Pääset myös omalla persoonallasi vaikuttamaan asioiden sujumiseen ja asiakaspalvelun ytimeen. Saat varmasti uusia tuttavuuksia ja ystävyyksiä, jotka parhaimmillaan kestävät läpi elämän. Olet luomassa itsellesi verkostoa tulevaisuuttasi varten.

Vai oletko jo aktiivisen työuran taaksesi jättänyt? Uskomme sinulla olevan paljon kokemusta erilaisista työtehtävistä. Niistä ja elämänkokemuksestasi on hyötyö suurtapahtumassa, jossa yleisön ikähaarukka on pienistä taaperoista aina pelaajien isovanhempiin.

Ja sinä, joka olet työelämässä ja haluat antaa aikaasi ja osaamistasi? Meillä on myös tehtäviä, joissa tarvitsemme ammatillista osaamista, mm. ensiapu- ja viestintätehtäviin.

Kaikille talkoolaisille tarjoamme turnauspäivinä lämpimän ruuan, talkoopaidan ja vakuutuksen, joka on voimassa koko turnauksen ajan.

Me saamme sinusta korvaamatonta apua moninaisissa tehtävissä.
Tervetuloa joukkoomme!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Rovaniemi

Yhteistyökumppanit

Sokos Hotels Jaffa Lumilyhty Unilever Cloetta Saarioinen Ford Ticketmaster Viking Line Mikasa Kuortane WoVo Lapin Kansa

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa