Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

TULE VÄÄRTIKSI ROVANIEMEN POWER CUPIIN!

Yli 10 000 ihmisen tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista ilman sitoutuneita ja innokkaita tekijöitä. Rovaniemen Power Cupissa tekijät ovat lappilaisittain väärtejä. Väärti on sellainen vähän parempi kaveri, ja Power Cupin tiimissä väärti on jäsen, joka haluaa omalla osaamisellaan edistää koko ryhmän työskentelyä.

Tavoite on saada jo tammikuussa merkittävä osa väärteistä mukaan toimintaan. Näin on hyvin aikaa väärtin hommiin perehdyttämiseen turnausvieraitamme ja yhteistyökumppaneitamme varten. Ilmoittaudu siis saman tien!

Ilmoittaudu väärtiksi >>tästä linkistä

Katso >>väärtien tehtäväkuvaukset

Rovaniemen Power Cup jättää sinulle taatusti pysyviä muistoja!

Mitä sinä saat tapahtumasta?

Oletko kenties opiskelija tai koululainen, joka haluaa saada työkokemusta suuren tapahtuman järjestämisessä? Pääset sisälle suurtapahtuman tuotantokoneiston ytimeen. Saat tehtäviä jotka voivat auttaa sinua työurallasi myöhemmin. Pääset myös omalla persoonallasi vaikuttamaan asioiden sujumiseen ja asiakaspalvelun ytimeen. Saat varmasti uusia tuttavuuksia ja ystävyyksiä, jotka parhaimmillaan kestävät läpi elämän. Olet luomassa itsellesi verkostoa tulevaisuuttasi varten.

Vai oletko jo aktiivisen työuran taaksesi jättänyt? Uskomme sinulla olevan paljon kokemusta erilaisista työtehtävistä. Niistä ja elämänkokemuksestasi on hyötyö suurtapahtumassa, jossa yleisön ikähaarukka on pienistä taaperoista aina pelaajien isovanhempiin.

Ja sinä, joka olet työelämässä ja haluat antaa aikaasi ja osaamistasi? Meillä on myös tehtäviä, joissa tarvitsemme ammatillista osaamista, mm. ensiapu- ja viestintätehtäviin.

Kaikille väärteille tarjoamme turnauspäivinä lämpimän ruuan, talkoopaidan ja vakuutuksen, joka on voimassa koko turnauksen ajan.

Ilmoittaudu saman tien - ilmoittautumislinkki on auki tammikuun loppuun saakka.

Me saamme sinusta korvaamatonta apua moninaisissa tehtävissä.

Tervetuloa joukkoomme tuottamaan ja kokemaan elämyksiä - yhdessä kaikkien Power Cupin osallistujien kanssa!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa