Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

KILPAILU- JA KENTTÄTOIMINTA

Tällä sektorilla on monipuolisia talkootehtäviä tarjolla. Talkoolaiset vastavat siitä, että tapahtumaa varten rakennetaan ja puretaan 300 pelikenttää ja pelataan noin 5 000 ottelua. He vastaavat kenttien huollosta pelien aikana (rajat, verkot, kentät), kirjaavat ottelutulokset tulospalvelujärjestelmään jne. Kaikille kilpailu-ja kenttätoimintatehtäviin tuleville järjestetään muutama koulutustilaisuus, koulutusten määrä riippuu työnkuvasta.

Valittavat tehtävät:

Kenttävastaavat: noin 10 henkilöä
Jokaisella kenttävastaavalla oma nimetty pelialueensa (noin 12-16 kenttää). Hän huolehtii oman alueensa työvuoroista ja vastaa oman alueensa kenttätoiminnoista. Hän huolehtii myös otteluiden aikaina yleisestä järjestyksestä ja tarvittaessa puuttuu ongelmatilanteisiin. Kenttävastaavalla on hyvä olla riittävä lentopallon sääntötuntemus ja Power Cupin sarjamääräysten tuntemus.

Kentänhoitajat: noin 10 henkilöä*
Kentänhoitajat huolehtivat kenttien kunnosta pelien ajan (rajaviivat, verkko, kiinnitykset) ja kenttien yleisestä siisteydestä. Kentänhoitajat ovat usein niitä henkilöitä joilta pelaajat ja valmentajat kyselevät mitä moninaisimpia asioita juomapisteiden sijainnista apteekin aukioloaikoihin.

Lähetit: 2-3 henkilöä*
Lähetti vastaa päivittäin ottelupöytäkirjojen, pallojen, pillien ja kynien pussituksista kentittäin. Hän kuljettaa pussit kentille erillisen ohjeen mukaan ja vastaa mm. pallojen pelikunnosta.

Tulospalvelutiimi: noin 10 henkilöä*
Päätehtävänä on tulosten syöttäminen tulospalveluohjelmaan.

Rakennustiimi: 20-40 hengen ryhmä*
He vastaavat kenttien rakentamisesta ja purkamisesesta, verkkojen ja tolppien, betoniporsaiden pystyttämisestä, kenttien mittaamisesta, rajojen merkitsemisestä, pallostopperiaitojen pystyttämisestä. Ovat tarvittaessa mukana koko tapahtuma-alueen rakentamisessa.

* tähdellä merkityt tehtävät soveltuvat erinomaisesti myös nuorille, 15 v. täyttäneille henkilöille.

Tarkemmat työvuorolistat laaditaan lähempänä tapahtumaa.

Työtehtäviä on:
ennen tapahtumaa 3.6.-7.6. (rakennustyöt, kilpailuvalmistelu)
tapahtuman aikana 8.6.-11.6.
tapahtuman jälkeen 12.-13.6. (purku)

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola Rovaniemi Santasport

Yhteistyökumppanit

Sokos Hotels Jaffa Lumilyhty Unilever Matkailu Saarioinen Pihlajalinna Ford Ticketmaster Mikasa Kuortane WoVo

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa