Maailman suurin junnulentisturnaus 6.-9.6.2019

Twitter Instagram Facebook Youtube

AMK-opiskelijat vahvasti mukana Power Cupissa

Woman Volley ja Lapin Ammattikorkeakoulu allekirjoittivat 18.3.2019 yhteistyösopimuksen koskien Power Cupia.

Sopimuksen keskeinen sisältö on oppimisympäristö opiskelijoille, jossa teoreettisesta tiedosta päästään kulkemaan polku aivan konkreettisimpaan käytäntöön saakka.

Sopimuksen mukaan Ammattikorkeakoulun opiskelijat osallistuvat monella tavalla Power Cupin järjestelyihin. Kaikkiaan n. 85 opiskelijaa on tekemässä esimerkiksi työharjoittelua, projektiopintoja tai opinnäytetyötä turnauksessa. Suurin ryhmä opiskelijoita tulee Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutista (MTI).

Opiskelijoiden tehtävät turnauksessa ovat laaja-alaisia ja vaihtelevia. Hyvin monet lähtevät mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja etenevät projektin mukana aina toteutukseen saakka – ja ohikin, erilaiset raportithan kirjoitetaan turnauksen jälkeen. Osallistuvat siis vaikkapa ohjausryhmän palavereihin ja monenlaisiin järjestelyihin itse turnauksessa, sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtäviä löytyy esimerkiksi majoittumisen, ruokailun, turvallisuuden, logistiikan, viestinnän ja elämyspalveluiden puitteista. Aivan oma erityinen juttunsa on pop-up -palvelut, joilla toteutetaan nopeasti pystytettäviä palvelupisteitä. Ne elävät ja liikkuvat turnauksen mukana, avajaistapahtumasta kisatoriin.

Turnauksessa on mukana myös kaupallisia yhteistyökumppaneita, joiden kautta opiskelijoille tarjoutuu vielä uusia kanavia verkostoitumiselle.

Oppilaitokselle tällainen tapahtuma on loistava mahdollisuus toteuttaa elinkeinointegraatiota, verkostoitua ja saada teoriat käytäntöön ja opiskelijoille kokemukseksi.

WoVolle tärkeä osa turnausta on esitellä osaava Rovaniemi ja järjestää elämyksellinen turnaus. Turnaukseen halutaan jotain, mitä ennen ei ole koettu, eikä sitä voi toteuttaa ilman opiskelijoita ja heidän osaamistaan.

Ennen kokemattomia asioita ovat erilaiset elämykset vaikkapa Ounasvaaran luonnossa ja eritoten kesällä, monen etelämpää tulevan kokemus Lapistahan liittyy talvisiin hiihtolomareissuihin. Lappilaisuus, jopa ehkä hitunen lappilaista hulluutta, on esillä kisatorilla. Ohjelmallista toimintaa on tarjolla jatkuvasti ja lauantain discokin järjestetään yöttömän yön karnevaalina.

Osaamispäällikkö Anu Harju-Myllyaho (oik.) Lapin AMK:sta ja Terhi-Maria Mäkikyrö WoVosta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 18.3.2019.

Allekirjoitustilaisuudessa oli aihetta tuuletuksiin niin kumppaneiden edustajilla kuin opiskelijoillakin!

Kumppaneiden bannerit

Pääyhteistyökumppanit

LähiTapiola 2 Visit Rovaniemi Lapin Kansa Santasport

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa. Sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa.

Tilaa